Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Καιρός: Λιακάδα στα νότια, βροχές στα βόρεια και τα δυτικά

 Αστατος αναμένεται ο καιρός σήμερα στα δυτικά και τα βόρεια.


Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στα δυτικά προβλέπονται λίγες τοπικές βροχές, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα εκδηλωθούν πιθανότατα στα βόρεια τοπικές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ


Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και πιθανώς στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς στα ορεινά της Ηπείρου μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση του καιρού από αργά το απόγευμα.


Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


Καιρός: Γενικά αίθριος.Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανώς να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ


Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ


Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, στα νότια 6 και στην περιοχή του Καστελλόριζου τοπικά 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΑΤΤΙΚΗ


Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ