Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Στη Θήβα η Τράπεζα Πειραιώς Αλιάρτου-ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ-ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΝΗΜΗΣ !!!!

 Ένα χρυσοπληρωμένο, από τον φορολογούμενο Πολίτη, κοινωνικά ανάλγητο, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.---- Ένα αδύναμο, ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, που δεν μπορεί να επιβάλλει το αυτονόητο, δηλαδή τη δημόσια δηλωμένη κυβερνητική θέση για,τουλάχιστον, ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΌ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ σε κάθε Δήμο.

Συνέχεια Εδώ

22 σχόλια:

  1. ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντασιώτη μπράβο σου που τιμάς την ψήφο των δημοτών σου και προασπίζεις τα συμφέροντά τους! Ας σου εμοιαζε και ο δήμος Θηβαίων στο μικρό σου δαχτυλάκι!Αυτός που επιασε καρέκλα για να εξυπηρετεί τα προσωπικά του συμφέροντα και να λέει ναι σε όλα!!!Ακόμη και για το νοσοκομείο Θήβας χλιαρή ήταν η αντίδραση του,μην πάει κόντρα στο κομμα του και τον ξηλώσουν!!!Ντασιώτη συνέχισε ακόμη και αν δεν κερδίσεις την μάχη από το να είσαι ένας δήμαρχος πιόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ 77 Δ.Ρ.Χ ΠΗΓΕ 350 Δ.Ρ.Χ.ΨΩΜΙ 170Δ.Ρ.Χ ΣΤΑΡΙ 30 Δ.Ρ.Χ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ.ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ .ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον μας δουλεύεις φίλε. Η Θήβα έχει 5 τράπεζες στον Αλίαρτο καμία. Να ασχολεισαι με τον Δημο σου. Η Δημοτική Αρχή Αλιάρτου έχασε 2 τράπεζες σε δύο χρόνια γιατί κοιμάται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μάλλον κοιμάσαι. Δεν έχεις πάρει είδηση τι γίνεται γύρω σου. Παντου κλείνουν γιατί είναι ξένα μαγαζάκια. Τι να κανουν οι δημοτικές αρχές ρε συ ; Σε ολη την Ελλάδα γίνεται. Και μόνονο που τους ξεβρακωνει ο Ντασιώτης μάγκας είναι.αλλοι ουτε αυτό κάνουν

      Διαγραφή
    2. Το έσκισε το καλσόν

      Διαγραφή
  5. Η Θήβα έχει πέντε τράπεζες λόγω εργοστασίων και βιομηχανικής ζώνης και όχι λόγω δημάρχου.Και φυσικά το νοσοκομείο μας πάει να κλείσει και η δήμαρχαρα κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Εντελώς ηλιθια τα επιχειρήματα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!! ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ντασιωτης είναι πρότυπο δημάρχου και μην ψάχνουν κάποιοι για φθηνή αντιπολίτευση! Και φυσικά η σύγκριση με τον ανύπαρκτο δήμαρχο Θήβας είναι αναπόφευκτη. Διαπιστωνουμε πως ο πιο μικρός Δήμος της Βοιωτίας βάζει τα γυαλιά στους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΣΩΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.ΜΝΗΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κ.Δήμαρχε Αλιάρτου ο λόγος σου συγκινεί σε όλο το νομό. μήπως πρέπει να τον εκπροσωπίσεις κιόλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και να χάσουμε την πουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχουμε τον Κουτσουμπα που είναι'' άξιος'', δε χρειαζόμαστε άλλους αρκεί η γυναίκα του να πληρώσει στη ΔΕΗ αυτά που χρωστάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρίξε καμία ζεμπεκια με τα πουκάμισα έξω ρε Κουτσουμπα, όπως έκανες περισυ στο πανηγύρι του Αλιαρτου, τώρα που κρύβεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά μη ασχοληθεί με τη τραπεζα. Αυτοί που τονε ψήφισαν όμως δεν ακουσα κανενα να λεει τίποτα.

      Διαγραφή
  13. ΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ΤΩΝ ΜΑΡΙΑΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενώ ο σύριζα θα πάει ψηλά μπορεί να φτάσει και 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις με το φτωχό σου μυαλό.

      Διαγραφή
  15. Ζήτω ο '' άριστος '' Κουτσουμπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ.ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ.ΜΑΥΡΟ.ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΟΧΙ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ.ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να βγάλεις τα λαμόγια στο ΣΥΡΙΖΑ άντε νά μήν αρχίσω τώρα

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ