Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Άδεια πόλη η Θήβα λόγω καύσωνα -εικόνες

H θερμοκρασία στη Θήβα ξεπέρασε τους 43 βαθμούς Κελσίου χθες, και οι προβλέψεις παρουσιάζουν μία ανάλογη εικόνα και για σήμερα (αν όχι χειρότερη...)


Συνέχεια Εδώ

12 σχόλια:

  1. Να κάνεις ρεπορτάζ για τις αυξήσεις των τιμών στα σουπερμάρκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα κονόμησαν πάλι τα μαγαζιά της θήβας έλεος γιατι κάνετε τέτοια ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψωνιστε στα μικρα μαγαζια της θηβας αντε που μου σαστε ολοι με μια φορμα στα ποδια και ενα καλαθι στο χερι μεσα στο Γαλαξια το μυ μαρκετ το σκλαβενιτη κλπ αλλα στο φεισμπουκ στηριξτε τα τοπικα μαγαζια , δεν εχει η θηβα μπακαλικα μαναβικα κρεωπωλεια αυτα ειναι τα μαγαζια τι ειναι ρα ρουχα , ρουχα θα παρω και στην Αθηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΝΑ ΘΡΕΜΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΠΑΩ ΧΑΛΚΙΔΑ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ.

      Διαγραφή
    2. και αυτοί που δουλεύουνε με μια βερμούδα όλη μέρα και ένα μπλουζάκι των 2-3 ευρώ και σαγιονάρες και μια φόρμα όλο το χειμώνα , αφήστε τις βλακείες και στηρίξτε όσο μπορείτε όπου και να μένετε όπου και αν δουλεύετε γιατί τα πράγματα μόνο ευχάριστα δεν είναι. Γιατί πχ να πας στο σουπερμάρκετ όταν το ίδιο προϊόν πχ καλλυντικό μπορείς να το βρεις σε ενα θηβαϊκο μαγαζι. Να μη μιλήσω για φρούτα κρέατα ψάρια μπακαλική γενικά η Θήβα ή πχ τα Βάγια έχουνε πολλά μικρά μπακάλικα και μινι μάρκετ που μπορούν να σε εξυπηρετήσουνε. Μαρέσει που γράφει ο άλλος στο facebook ότι πήγε και δε βρήκε πχ το παντελόνι ή τα παπούτσια που ήθελε. Να παρεις αυτό που έχει ρε ηλίθιε τι πάει να πει πήγες και δεν βρήκες?

      Διαγραφή
    3. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ? ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΒΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΠΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ? ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΝΑ ΦΕΡΝΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. Υ.Γ. ΕΓΩ ΔΕ ΦΟΡΑΩ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΖΙΝ 120 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.

      Διαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΑΠΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΞΟΥΝ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηρθαν οι τουριστες που σας ειχανε ταξει πριν τις δημοτικες εκλογες. Σημερα μονο πεντε λεωφορεια. Εφαγαν και ψωνισαν στα μαγαζια της πολης. Τα καλυτερα ερχονται.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκει που ψηφισατε στις εκλογες να πανε να ψωνισουνε στα μαγαζια σας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τις τιμές δεν λέει τίποτα κανένας σφάζει την προβατίνα 2.5 έως 3 ευρώ και πουλάει 8 αυτό δεν το βλέπει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το τερματισατε με τις βερμουδες στα ποδια! Που ειναι το προβλημα το φοραει ο αλλος;! Και εγω ολη μερα με μια βερμουδα στα ποδια ειμαι κακο ειναι;;; δεν εχω για παντελονια των 130 ευρω που φοραει ο αλλος στα ποδια του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλα και σας πήραμε είδηση γαλάζιοι μπαχαλακηδες! Όταν δε σας συμφέρει κάτι και δεν μπορείτε να απαντήσετε το ρίχνετε στον αποπροσανατολισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ