Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Σεισμός 4 Ρίχτερ τώρα στη Θήβα

 Σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ανατολικά της Θήβας σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης και έγινε αισθητός και στην περιοχή της Αττικής.

Συνέχεια Εδώ

10 σχόλια:

  1. πολυ υπουλος και βρωμικος κοσμος παντως οι κατοικοι της θηβας. να καθεσε να πιεις ενα καφε και να περνανε διπλα σου να βηχουνε επιδεικτικα νομιζοντας - νομιζοντας βεβαια οτι με αυτο το τροπο θα σου μεταδωσουνε το μικροβιο και θα πεθανεις. που να καταλαβει ο αναπηρος οτι αμα εσυ φυγεις απο την αγορα ο πρωτος που θα χασει θα ειναι η αγορα η ιδια και κατ επεκτασιν ο ιδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας αν βρίσκεσαι σε ανοικτό χώρο.

      Διαγραφή
    2. Εαν κολλουσε έτσι η μιση Ελλαδα θα ειχε πεθάνει.

      Διαγραφή
  2. Εσύ που έχεις πρόβλημα με τους κατοίκους της Θήβας γιατί δεν ξεκουμπιζεσαι να φύγεις; Σε θρεφουν καλά τα λεφτά της και κατσικωθηκες εδώ; Αν δεν σου αρέσει τραβά στο βλαχοχωρι σου να σε ταισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ Η ΠΡΟΣΕΙΣΜΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΩΡΑ!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΗΒΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΗΧΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Η ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σας πιάνει πανικός με τους σεισμούς εσάς! Οι σεισμοί δεν προβλέπονται! Τα σπίτια σας αν είναι αντισεισμικα δεν θα έχετε πρόβλημά. Στην τελική ο, τι σας γράφει η μοίρα! Λυσαξατε πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΜΗΝΟΣ ΣΕΙΣΜΩΝ Η ΠΡΟΣΕΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρε το αμάξι σου και τραβά στα βουνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μια χαρα ειναι οι σεισμοι τι σας πειραξαν οποιος δε μπορει στα βουνα στην εξοχη με τα φιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ