Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Aραπίτσας για Ντασιώτη:Για μια ακόμη φορά χωρίς απαντήσεις και η μπάλα στην εξέδρα

 Η παράταξή μας ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ από το πρώτο Συμβούλιο ξεκαθάρισε ότι θα υπηρετήσει πιστά τον θεσμικό της ρόλο και αυτό πράττει απαρέγκλιτα μέχρι σήμερα στηρίζοντας την Δημοτική Αρχή όταν τα θέματα και οι αποφάσεις είναι υπέρ του Δημότη και καταψηφίζοντας όταν θεωρεί ότι θίγονται τα δίκαια συμφέροντά του.

Συνέχεια Εδώ

 

12 σχόλια:

  1. ρε δε πατε καλά. γραφετε μ@λ@κ@@ς και νομιζετε οτι ασχολιεται και ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις αυξήσεις των δημοτικών τελών τις ψηφησατε όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δε ξεχνούμε όλοι φίλε μου. οχτω χρονια που ησουνες εκει αλλα ελεγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είχες πάρει την εξουσία μπορεί να ήσουν και χειρότερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι απλο, πασιφανές...έμειναν δύο χρόνια μέχρι τις εκλογές και κάποιος άρχισε να στρώνει έδαφος...και μάλιστα ανώμαλο! Έχετε πολλή δουλειά ακόμα κύριε Αραπίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλ καλά όλα ωραία αλλά δεν σπάει ι δήμαρχος το αυτοκίνητο οι δημότες το σπάμε αλλά πρέπει κάποιος να τους δώσει κάποιο μάθημα εγώ τους ψήφισα τςλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. λίγο άσχετο αλλά επίκαιρο παιδιά γιατί είχατε κάνει μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα πριν μερικες μέρες ότι το ψωμί θα αυξηθεί και υπήρχανε και πολλά και καλα σχόλια στη σελίδα του facebook , και τελικά το ψωμί αυξήθηκε. σε πολλούς φούρνους στη θήβα το μισό κιλό ψωμί αντί για 0.80 έφτασε στο 1 ΕΝΑ ευρώ!!! το κουλουρι από 0.50 λεπτά στα 0.60 λεπτά. και αυτά λίγες ώερς μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργου της χώρας (δεν με ενδιαφέρουνε τα κόμματα , και με τους άλλους υπήρχανε αυξήσεις και ακρίβεια) ότι έρχονται μέτρα στήριξης και ενίσχυσης με πολλές παροχές και ελαφρύσνεις. Ντροπή πραγματικά.
    Τώρα για το προκείμενο οι κ.κ. Αραπίτσας και Ντασιώτης ήσαν στενοί φιλοι και συνεργάτες τώρα δε ξέρω γιατί διαφωνούν αυτό δεν είναι κακό να γίνεται διάλογος να ακούγονται όλες οι απόψες μέσα από τη σελίδα σας και ο κόσμος να βγάλει τα συμπεράσματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλει πολλή πολλή δουλειά η παράταξη του Αραπιτσα. Δεν πείθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά παραταξη; Ο ίδιος δε πειθει ουτε τη παράταξη ουτε κανένα άλλο

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ