Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Με υπογραφή Μητσοτάκη το έγκλημα του ξεπουλήματος της ΔΕΗ!

 Όσα δεν τόλμησε να απαιτήσει ούτε καν η Τρόικα, εφαρμόζει πλέον ο «μνημονιακότερος» των μνημονιακών κ. Μητσοτάκης, ξεπουλώντας τη ΔΕΗ σε ιδιωτικά συμφέροντα!  

Μέσα σε συνθήκες βαθιάς ενεργειακής κρίσης και ενώ τα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος προκαλούν πολλαπλά «ηλεκτροσόκ» σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, η νεοφιλελεύθερη «πανδημία» της Νέας Δημοκρατίας σαρώνει τώρα τη μεγαλύτερη εταιρεία κοινής ωφέλειας της χώρας!

Μετά το ξεπούλημα των δικτύων διανομής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου (ΔΕΔΔΗΕ και ΔΕΠΑ Υποδομών), το Δημόσιο χάνει τον έλεγχο του βασικότερου ενεργειακού πυλώνα ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας, ενώ δεν θα μπορεί πλέον να προστατεύει ούτε τους ευάλωτους συμπολίτες μας μέσω των κοινωνικών τιμολογίων!

Βγάζοντας στο σφυρί τη δημόσια υγεία, παιδεία και ενέργεια και κατεδαφίζοντας τη μεσαία τάξη, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι είναι αποκλειστικά κυβέρνηση των «ολιγαρχών» φίλων της, των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που τη στηρίζουν!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Γιώτα Πούλου




9 σχόλια:

  1. Βγάλτε στη φόρα τα ονόματα των golden boys της διοίκησης της ΔΕΗ.
    Κάντε τους μήνυση για εθνική προδοσία και καλέστε τον κόσμο έξω από το δικαστήριο.
    Προσέξτε γιατί έρχεται και η σειρά της ΕΥΔΑΠ.
    Οργανώστε διαδηλώσεις σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της χώρας.
    Πείτε όχι σ΄αυτόν τον ακροδεξιονεοφιλελεύθερο συφερτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα στον ιδιωτικό τομέα τίποτα στο κράτος το κράτος νοσεί τίποτα δεν δουλεύει υπό τον Κρατικό έλεγχο αν πάρουμε παράδειγμα από τον ΟΤΕ πώς λειτουργούσε και πώς λειτουργεί

      Διαγραφή
    2. Αφού θέλεις τα πάντα στον ιδιωτικό τομέα να πείς στον Κούλη σου να στείλει όλα τα περιστατικά COVID-19 στα ιδιωτικά νοσοκομεία. Εκεί να δεις πλάκα σε δυό μέρες θα καταρρεύσουν.

      Διαγραφή
    3. Όταν η πολιτεία σου δίνει εμβόλιο δωρεάν αυτοί που δεν κάνουν δεν πρέπει να τους δέχονται τα νοσοκομεία

      Διαγραφή
  2. ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΞΥΠΝΑΜΕ.ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΥΡΟ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκετούς τεμπέληδες είχαμε όλα αυτά τα χρόνια για αυτό και η Ελλάδα έφτασε εκεί που έφτασε

      Διαγραφή
    2. Πως ξέρεις ότι είχαμε τεμπέληδες;
      Μήπως ήσουν ένας απ' αυτούς ,άσχετε και βολεμένε;

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  3. Αυτοί που δεν κάνουν εμβόλιο δεν πρέπει να νοσηλεύονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ