Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Το γήπεδο Λεύκτρων έρημο σε πλήρη εγκατάλειψη-Φωτογραφίες


Να επέμβουν πριν καταστραφεί ο χλοοτάπητας

Ο κίνδυνος να ξεραθεί το χόρτο λόγω προβλημάτων στο σύστημα ποτίσματος είναι πλέον ορατός.

Περισσότερα Εδώ

9 σχόλια:

  1. Δημος που αξιζει να ζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα είμαστε σοβαροί; Πρέπει να κάνει ρεπορτάζ ο Περμισσος για να ξυπνήσει ο δήμαρχος; Οι δημοτικοί σύμβουλοι τι κάνουν, κοιμούνται στα γραφεία τους μαζί με τον δήμαρχο; Μόνο με ανεμογεννητριες και ιχθυοκαλλιεργειες ασχολούνται; Οι δημότες που τους ψήφισαν τι ρόλο παίζουν; Όσοι τους ψηφίσατε για διαπιστώστε πως σας χρησιμοποιούν οι τύποι! Έπιασαν καρέκλα, τα κονόμησαν και σας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να προσέχετε άλλη φορά παραπουκαίοι ποιον ψηφίζεται στις εκλογές. στο β τοπικό χωρίς γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαλια το γηπεδο σας παιδια στο καπαρελλι ομως φτιαξανε μαρακανα αμα δειτε το γηπεδο τους σαν το μαρακανα ενα πραμα ειναι γιαυτο και τα παιδια νιωθουνε μεγαλη περηφανεια για τη δημοτικη αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κιθαιρώνας Καπαρελλίου με δημόσια ανακοίνωσή του ευχαρίστησε το Δήμο ΑΛΙΑΡΤΟΥ Θεσπιέων για τη παραχωρηση του γηπέδου στις Θεσπιές για τη προετοιμασία της ομάδας τους. Πέρσυ το Μάιο γράφανε οι Καπαρελλαίοι στη σελίδα της ομάδας τους ότι νιώθουμε περηφάνεια για τη δημοτική αρχή για το μαρακανά που μας έφτιαξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τραβατε εκει που ψηφισατε στις εκλογες τωρα παραπουκαιοι καπαρελαιοι να παρετε χορηγιες να πουλησετε εισιτηρια διαρκειας να σας φτιαξουνε γηπεδο και να υποστηριξουνε την ομαδα σας. αντε ρε απο κει περα προσεξτε λιγο τι ψηφιζετε κανατε κακο και σε αλλους ανθρωπους οχι μονο στον αθλητισμο και τη νεολαια του χωριου σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια παρατήρηση θα ήθελα καλοπροαίρετα. Γράφουνε στο προφίλ τα παιδιά του Επαμεινώνδα ότι θα πρέπει ο κάθε αθλητής να φέρει δύο φωτογραφίες και μια φωτοτυπία ταυτότητας. Γιατί να χρεωθούνε τα παιδιά από 8 ευρώ γιατί τόσο κοστιζουνε οι φωτογραφίες σήμερα και να μην δοθούν αυτά ως χορηγία από κάποιον δημοτικό σύμβουλο ή από το δημαρχέιο εξάλλου ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΡΑΠΟΥΚΑΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Β ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΤΙ ΣΤΟ Α ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΕΛΕΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ? ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τέλοσπάντων για το β τοπικο καλό είναι αυτό το γηπεδο αρκεί να προσέχουνε οι παίκτες να μην τραυματιστούν. ίσως και να μην περισσεύουνε κονδύλια απο τη δημοτική αρχή για επισκευή. μη ξεχνάμε περνάμε βαθειά κρίση και πανδημία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ