Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Αποτελέσματα-Βαθμολογία Α' Κατηγορίας Βοιωτίας

 Α ΒΟΙΩΤΊΑΣ 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ

Περισσότερα Εδώ

9 σχόλια:

  1. Τι γκολ ειναι αυτο που τρωει ο τερματοφυλακας της θηβας στο κορνερ ρε παιδια που τους βρισκετε δωστε ευκαιριες στα νεα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΛΑ ΠΟΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΜΕ ΔΟΒΡΕΝΑ ΚΑΠΑΡΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Ο ΑΟ ΘΗΒΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΣΙΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΟ ΘΗΒΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΕ 2-0 ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ 2-2 ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ;; ΓΙΑΤΙ ΣΙΛΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΟΠΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ 300 ΚΑΤΟΙΚΩΝ Η ΟΔΟΣ ΠΙΝΔΑΡΟΥ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ;; ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΟΠΙΑ ;; ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ 300 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μεγάλη ατυχία αντί για 0-4 έληξε 2-2. τη μεγάλη ευθύνη έχει ο τερματοφύλακας για το γκολ στις καθυστερήσεις. αν ήτανε αλλος τέρμα θα είχε λήξει 1-2 , χαλαρά 1-3 με τον Μεμι. έχουμε ομαδάρα.Γ εθνική ερχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κανονικά η ομάδα θα έπρεπε να είχε κάνει το 5 x 5 τώρα και το σάββατο να υποδεχόταν την Αντίκυρα σε ένα γήπεδο κατάμεστο από 1500 και πλέον θεατές , αλλά δυστυχώς 5 x 5 δεν υπάρχει (και το κυριότερο δεν υπάρχουνε 1500 θεατές , τρεις και ο κούκος πάνε στο γήπεδο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΟ ΘΗΒΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΙΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΗ ΠΕΦΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΘΗΒΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ Ο ΑΟ ΘΗΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΣΑΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΟΣ. ΑΟ ΘΗΒΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετα τον Ελλοπιακο στο παιχνιδι με τη θηβα το περασμενο σαβατο φωναζουνε και τα παιδια του Μαυροματιου σημερα στο προφιλ τους οτι αδικηθηκαν απο την διαιτησια μιλανε για πεναλτυ υπερ τους που δεν καταλογιστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ