Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στη Θήβα:Ρομά εμβόλισαν περιπολικό για να ξεφύγουν

 Σε συναγερμό η Αστυνομία τής Θήβας μετά από σοβαρό συμβάν με ρομά.


Περισσότερα Εδώ

16 σχόλια:

  1. Είχαν περάσει πρόσφατα το σχολείο γιαυτό και δεν έβγαλαν όπλα....να λένε και ευχαριστώ που δεν τους πέρασαν από πάνω. Να κανουν μήνυση στους γύφτους και να πάρουν για δικηγόρους τους Γιαννόπουλο,Καμπαγιάννη και Καραγιάννη που ξέρουν από γύφτους. Η δε ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ πρέπει να περάσει σχολείο και τους γύφτους για το πως πρέπει να φέρονται στα όργανα να μην γίνονται ρεζίλι και χαλάσουν οι μοιρασιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ Κ ΑΣΕ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι που το θεωρείς χαβαλέ, προφανώς αγνοείς τι ειναι ο χαβαλές ή εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια, για δε την σάτιρα δεν κουβεντιάζω. Πληροφοριακά "Η σάτιρα επιχειρεί τον εμπαιγμό κάποιας έννοιας, κατάστασης ή προσώπου όπου αυτός που σατιρίζει θεωρεί ότι αξίζει τέτοια αντιμετώπιση με σκοπό συχνά τη βελτίωση του αντικειμένου. Γίνεται μέσω μεθόδων όπως η παρωδία, η υπερβολή, η σύγκριση, η αναλογία και η ειρωνεία." Αυτό ειναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω προτού φτάσουμε σε σημείο αυτοδικίας και κλείσουμε τα σπίτια μας, γιατι μια μερίδα των διοικούντων και άλλη μια συμπολιτών μας, για ίδιον όφελος μας έφεραν σε αυτό το χάλι. Βέβαια όσοι όντως κανουν χαβαλέ με την ασφάλεια των οικογενειών μας και της περιουσίας μας, ας έχουν υπόψιν τους, ότι έχει συσσωρευτή πολύ θυμός πια από όλα όσα βιώνουμε και πολύ φοβάμαι ότι θα οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις....κώδωνας κινδύνου ειναι αυτό όχι απειλή, για να μην παρεξηγηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Πολιτεια και τα αστυνομικα όργανα είναι υπεύθυνα για την τάξη σε ένα οργανωμένο κράτος.Τώρα αν το κράτος αποτυγχάνει είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κράτος το οποίο επικαλείσαι έχει σαν δεκανίκια του την αστυνομία το στρατό και την δικαστική εξουσία. Επίσης όταν καποιος πουλάει πχ ένα σπίτι ή οικόπεδο σε φουσκωμένη τιμή στους γύφτους και τους φέρνει δίπλα σου τότε δεν ειναι μόνο θέμα κράτους άλλα και προσώπων.

      Διαγραφή
    2. Δε θα τα ρίχνουμε μόνιμα στην ατομική ευθύνη για να αποποιούνται τις ευθύνες τους οι από πάνω. Υπάρχει και δήμαρχος και δημοτικό συμβούλιο. Ατομική ευθύνη υπαρχει μόνο στην ψήφο.

      Διαγραφή
    3. Κάποιος τους επέτρεψε να εγκατασταθουν εκεί και όχι βέβαια οι οικοπέδουχοι. Επίσης κάποιοι άλλοι επέτρεψαν να γίνει γκέτο και κέντρο ανομίας. Μην υπεραπλουστευουμε τα πράγματα.

      Διαγραφή
    4. Συγνώμη τι εννοείτε κάποιος τους επέτρεψε ??? Σαφώς και βάλανε την υπογραφή τους πολύ επώνυμοι (πολιτικοί, μηχανικοί κ.λπ) για οικονομικούς ψηφοθηρικούς ή όποιους άλλους λόγους είχε ο καθένας. Τη γη και τα σπίτια που δεν είναι δημόσια που την βρήκανε;; Ποιος είπε ευκαιρία για κονόμα και πούλαγε χαλάσματα και γιαπιά για χρυσό αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις; Ο κάθε ένας έχει το μερίδιο που του αναλογεί δυστυχώς.

      Διαγραφή
    5. Οι οικοπέδουχοι πάντως έχουν το ελάχιστο μερίδιο ευθύνης. Δε φανταζόταν ότι τα χωράφια που πούλησαν σε πέντε οικογένειες θα γίνονταν ολόκληρος καταυλισμός. Ποιος πήγε νερό και ρεύμα στα παράνομα κτίσματα τους; Ποιος δεν επενεβαινε εγκαίρως και έγινε εκεί κέντρο ανομίας;

      Διαγραφή
    6. Συγνώμη δεν τους έχω για τόσο αφελείς.

      Διαγραφή
    7. Εγώ πάλι δεν έχω αφελείς αυτούς που τους θέλουν για ψήφο και που στα αυθαίρετα κτίσματα τους έφεραν νερό και ρεύμα.

      Διαγραφή
    8. Ποιος είπε το αντίθετο...

      Διαγραφή
    9. Ωραία λοιπόν συμφωνούμε ότι οι οικοπέδουχοι έχουν ένα μικρό μέρος ευθύνης, οι πολιτικαντηδες που σε αυθαίρετα κτίσματα επέτρεψαν να μπει ρεύμα και νερο και τους θυμούνται στις εκλογές για ψήφους μεγαλύτερο μέρος ευθύνης και κράτος-αστυνομία που τους αφήνει ασυδωτους μέγιστο βαθμό ευθύνης.

      Διαγραφή
    10. Δεν ξέρω γιατί θέλεις να υποβαθμίσεις την ευθύνη κάποιων ο κάθε ένας με την άποψη του , απλά θα υπενθυμίσω ότι και ο Εφιάλτης ένα δρομάκι έδειξε, την δουλειά την κάνανε άλλοι.

      Διαγραφή
  5. ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ. ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΤΕ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά τους ηγέτες του δημοτικού συμβουλίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ