Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Ταλαιπωρία πολιτών με το ΑΤΜ της Πειραιώς στα Βάγια



Έντονες διαμαρτυρίες και αγανάκτηση σε κατοίκους και επισκέπτες έχουν προκαλέσει τα νέα προβλήματα που παρατηρήθηκαν την τελευταία εβδομάδα στη λειτουργία του ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στα Βάγια Βοιωτίας.


Περισσότερα Εδώ

6 σχόλια:

  1. Αυτά που πρότεινες τα έχει κάνει ο Ντασιωτης από το καλοκαίρι. Το θέμα δεν είναι να βρίσκουμε λύσεις στους τεμπελχαναδες δημάρχους! Ας νοιαστουν και αυτοί για τους δημότες τους επιτέλους! Και οι ψηφοφόροι ας έχουν μνήμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι έχεις δίκιο ο Ντασιωτης έχει κάνει μια μεγάλη τρύπα στο νερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιο μεγάλη από τον Δήμαρχο Θηβας που ρίχνει κάτι ύπνους και κοροϊδεύει τους ιθαγενείς δεν υπάρχει! Μακάρι και η Θήβα να είχε δήμαρχο σαν τον Ντασιωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΜΟΥΝΑ ΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ.ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ Η ΧΑΟΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ;ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχως σε σχεση με τις προεκλογικες σας υποσχεσεις και δεσμευσεις παιδια μεινατε πολυ πισω. Οχι μονο πολη που αξιζει να ζεις ειναι η θηβα μας και τα χωρια της αλλα οτι χειροτερο υπαρχει. Τετοια απλα προβληματα καθημερινοτητας του δημοτη αναδεικνυουν την ανυπαρξια του δημου μας σε ολα τα επιπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ