Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2026

Οι «700 ΘΕΣΠΙΕΣ» ανεβαίνουν στη σκηνή – Οι Θεσπιές αφηγούνται την ιστορία τους!

Μια ξεχωριστή θεατρική και μουσική παράσταση με τίτλο «700 ΘΕΣΠΙΕΣ το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Γυμνάσιο Θεσπιών.

συνέχεια εδώ
 

8 σχόλια:

  1. Και εκει που εφτυσαν οι 700 φυτρωσαν κατι αόρατοι αντιδημαρχοι που θιγονται μεχρι να τους τραβηξουν το αυτι. Τζαπα ο τιτλος και η ιστορια της οικογενειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βαρύ ήταν το τηλεφώνημα και κατέβηκε η ανάρτηση μέσα σε δύο ώρες
    Μάριε, πόσο «ξύλο» έπεσε και κατέβασες την ανάρτηση που έλεγες ότι δεν σε ενημέρωσαν ούτε για μία εκδήλωση;

    Μια φορά είπες μια αλήθεια και άντεξε μόλις… δύο ώρες!

    Σε ψηφίσαμε, αλλά δυστυχώς μας απογοήτευσες πολύ. Η παρουσία σου στον Δήμο ήταν τόσο διακριτική, που στο τέλος έμεινε η απορία: πέρασες ποτέ από εκεί ή απλώς υπήρχε το όνομά σου στο ψηφοδέλτιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοια λογοκρισία όμως ούτε στη Χούντα. Βλέπω να ανοίγει και ξερονήσια για εξορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρίτος χρόνος διοίκησης και η γέφυρα της Πέτρας βαφτίζεται έργο του δημάρχου, ενώ ξεκίνησε από τον προηγούμενο.

    Τρία χρόνια μετά, οι δημότες περιμένουν να δουν έργα με μελέτες, χρηματοδότηση και χρονοδιάγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έργα να δεις από αυτούς αυτοί σκοτώνονται μεταξύ τους χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς για σένα κακομοίρη οι πολίτες και βλέπουν να ολοκληρώνονται τα έργα και τα προβλήματα που έχουν κάποια έργα λύνονται και νέα έργα έρχονται και είναι και αρκετά και με μεγάλους προϋπολογισμούς.
      Όμως βρε ταλαίπωρε που θέλεις να μιλάς και να αυτοπροσδιορίζεσαι και σαν εκπρόσωπος των πολιτών δεν πας να δεις τι λένε για το Δήμο σου οι πολίτες των άλλων δήμων της Βοιωτίας και της Περιφέρειας για το συγκεκριμένο θέμα. Όταν θα έχεις ολοκληρώσει την έρευνα σου πήγαινε να ρωτήσεις και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τις διαχειριστικές υπηρεσίες που βγάζουν τις προσκλήσεις των έργων και τι εικόνα είχαν και έχουν για το Δήμο σου και να έρθεις να απολογηθείς και να διορθώσεις τις ανακρίβειες που γράφεις και να μην ακυρώνεις έτσι εύκολα την προσπάθεια που γίνονταν και συνεχίζει να γίνεται.

      Διαγραφή
    3. Μη μου λες για αυτα που συνεχιζονται ή βρηκαν. Πες μου ενα εργο νεο που γινεται ή ετοιμάζεται. Ένα μονο

      Διαγραφή
    4. Επειδή σε βλέπω και είσαι λιγάκι αρπαγμένος δεν θα σου τα πω αφού είσαι άσχετος αλλά θα σε βάλω να εκπαιδευτείς και να ξεκινήσεις μαθήματα και να έρχεσαι στη Δημοτική Επιτροπή να παρακολουθείς τις υποβολές των προτάσεων και τις αποδοχές των εντάξεων
      Θα είναι λίγο ταλαιπωρία για σένα αλλά έτσι θα μάθεις αλλά περισσότερο έτσι θα μάθεις να σέβεσαι

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ