Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Νεκρή η 15χρονη από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Σε κλίμα οδύνης και πένθους κηδεύτηκε στο Ρέθυμνο η 15χρονη κοπέλα που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, ανήμερα του Πάσχα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης Αντώνη Παπαδομανωλάκη, ο οποίος διενήργησε την νεκροψία - νεκροτομή, ο θάνατος της κοπέλας δεν προήλθε από παθολογικά αίτια ή από κάποια κάκωση αλλά, όπως μαρτυρούν όλες οι ενδείξεις, οφείλεται σε δηλητηρίαση από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

Δείγματα από τα ποτά του νυχτερινού κέντρου στο οποίο διασκέδαζε η κοπέλα έχουν ληφθεί από τις αστυνομικές αρχές και έχουν σταλεί προς εξέταση.

Η τραγωδία που βύθισε στο πένθος την κοινωνία του Ρεθύμνου άρχισε να εκτυλίσσεται το βράδυ της Μ. Παρασκευής, όταν η ανήλικη βγήκε βόλτα με φίλους της.

Έχοντας προφανώς καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (ενώ απαγορεύεται να προσφέρεται σε ανηλίκους), τα ξημερώματα του Μ. Σαββάτου η 15χρονη λιπόθυμη διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά εξαιτίας της εξέλιξης της υγείας της κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς όμως, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και η κοπέλα εξέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ