Τρίτη 17 Μαΐου 2011

"ΠΕΤΖΕΤΑΚΗΣ"7 Ιουνίου ορίσθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας


<b>Πετζετάκις </b><br>Ληξιπρόθεσμα όλα τα ομολογιακά δάνεια της εταιρείας
 
Στις οικονομικές εφημερίδες είδε το φως της δημοσιότητας η εξής είδηση:

" Στις 7 Ιουνίου ορίσθηκε τελικά να πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας Πετζετάκις με βασικό θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.
Τη σύγκληση της γενικής συνέλευσης απαίτησε ο κ. Γ. Πετζετάκις, μη εκτελεστικός πρόεδρος του ΔΣ και μέτοχος του 24% της εταιρείας κάνοντας χρήση του δικαιώματος που του δίνει ο νόμος και η σχετική απόφαση ελήφθη στη χθεσινή συνέλευση του διοικητικού συμβουλίου της πολυπαθούς εταιρείας"
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο κ. Πετζετάκις μαζί με άλλα μέλη του ΔΣ αλλά και οι ομολογιούχοι της εταιρείας επιθυμούν την αλλαγή του ΔΣ και κυρίως των μελών που έχει ορίσει από τον Ιούλιο του 2010 η εταιρεία James ενόψει της χρηματοδότησης της εταιρείας με 25 εκατ. ευρώ. Από τότε, ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας με 24% και γιος του ιδρυτή του ομίλου κ. Γ. Πετζετάκις είχε περιοριστεί στο ρόλο του προέδρου με μη εκτελεστικές αρμοδιότητες.
Επειδή όμως η χρηματοδότηση μέχρι σήμερα -παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις της James- δεν έχει υλοποιηθεί και η οι μονάδες της εταιρείες έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους, τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ αποφάσισαν να αντιδράσουν ζητώντας την αλλαγή του διευθύνοντος συμβούλου κ. Alex Reinhart και του Γενικού Διευθυντή κ. Σπ. Δοντά.

Η κρυφή εξέλιξη...

ΤΟ "ΑΛΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ', ΟΜΩΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΕΤΖΕΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΗΜΙ-ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.
Το συγκεκριμένο στέλεχος ταλαιπωρείται με προβλήματα που ανέκυψαν κατά την περίοδο που ήταν μέλος του δ.σ και, τώρα, έχει ζητήσει κυβερνητική παρέμβαση για να τα επιλύσει!

Κι αυτό διότι ...φοβάται!


Άλλου τύπου βοήθεια ζήτησε και για υπόθεση με δική του εταιρεία, η οποία εάν έσκαγε θα προκαλούσε προβλήματα στο προφίλ του. Αλλά, ευτυχώς, υπάρχουν φίλοι.

Παρά το γεγονός πως εκείνος ενίοτε τους ξεχνά. Όπως συνηθίζει, άλλωστε...
http://anatropi2020.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ