Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Εισβολές αδίστακτων ληστών στα σπίτια γερόντων


 
Στον ύπνο έπιασαν οι τρεις αδίστακτοι κακοποιοί ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που κοιμόντουσαν ανυποψίαστοι μέσα στο σπίτι τους, στη Σφένδαμη Πιερίας, χωρίς να φαντάζονται τις μαρτυρικές στιγμές που θα ακολουθούσαν. Όταν τα δυο γεροντάκια ξύπνησαν από τον θόρυβο, οι εισβολείς βρίσκονταν από πάνω τους.
   
Με τα μαχαίρια που κρατούσαν ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο σύζυγο, ενώ ταυτόχρονα έδεσαν με ένα καλώδιο τα χέρια της γυναίκας στο  κάγκελο του κρεβατιού, ώστε να ερευνήσουν ανενόχλητοι το σπίτι. Άνοιξαν συρτάρια και ντουλάπες και τελικά βρήκαν τα χρήματα από τις συντάξεις που μόλις είχαν εισπράξει οι άτυχοι ηλικιωμένοι. Άρπαξαν και μερικά κοσμήματα και δύο βιβλιάρια καταθέσεων και εξαφανίστηκαν. Το ζευγάρι ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως έρευνες, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τους κακοποιούς.
  
Σχεδόν την ίδια ώρα, άλλοι δύο ηλικιωμένοι έπεφταν θύματα εισβολέων μέσα στο σπίτι τους στους Αμπελόκηπους Ζακύνθου. Και σε αυτή την περίπτωση, οι δράστες ξύπνησαν τα θύματα που κοιμόντουσαν και τα ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριών. Ερεύνησα το σπίτι, άρπαξαν 17.000 ευρώ που βρήκαν και πριν φύγουν πήραν τα δύο κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ