Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Κροκοδείλια δάκρυα για την χαμένη F1 Ορχομενού


 
2__378_Υπόλογοι κυβέρνηση - ντόπιοι πολιτικοί - αυτοδιοικητικοί για το αυτοκινητοδρόμιο που χάθηκε
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για όλους όσους, στην καλύτερη περίπτωση, αμέλησαν να δράσουν εδώ και 20 χρόνια, για την κατασκευή πίστας F1 στον Ορχομενό.
Σήμερα και για άλλη μία φορά γίνεται κατανοητό σε όλους τους Βοιωτούς, ότι κυβέρνηση, ντόπιοι πολιτικοί αλλά και αυτοδιοικητικοί αδράνησαν σε βαθμό «κακουργήματος», αφήνοντας να χαθεί ένα έργο μεγαλόπνοο, έργο ζωής και ανάπτυξης, που θα μπορούσε να «ξελασπώσει», όχι μόνο τον αγροτικό πληθυσμό του βοιωτικού κάμπου αλλά και ολόκληρης της χώρας.
 Και είναι βέβαιο, ότι οι πολίτες του νομού, θα ζητήσουν να απολογηθούν για τις πράξεις και τα μη έργα όλοι οι  εμπλεκομένοι στην υπόθεση του "χαμένου αυτοκινητοδρομίου", δίνοντάς τους  σύντομα την απάντηση, όπως αυτοί γνωρίζουν.
Ας περιορίσουν λοιπόν όλοι τώρα, «επικήδειους» και ... κροκοδείλια δάκρυα, γιατί δεν θα γίνουν πιστευτοί, ούτε πως προσπάθησαν να αποτρέψουν προειλημμένες αποφάσεις -τουλάχιστον όσο μπορούσαν- ούτε ότι ήθελαν το αυτοκινητοδρόμιο να γίνει στη Βοιωτία με όποιο  κόστος,ακόμα και προσωπικό τους!
.tharrosvioton.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ