Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Coca-Cola 3E: Διατηρεί την έδρα στην Ελλάδα


Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον, Εταιρεία, Όμιλος) σε συνέχεια ερωτήματος από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ανακοίνωσε ότι οι πρόσφατες φήμες που αφορούν την πιθανολογούμενη μετεγκατάσταση της σε χώρες του εξωτερικού δεν ευσταθούν.
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον παράγει και εμφιαλώνει τα προϊόντα της στην Ελλάδα από το 1969 διαδραματίζοντας ουσιαστικό ρόλo στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας. Ο Όμιλος, ο οποίος είναι σήμερα από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως, επιλέγει να διατηρεί την έδρα του στην Ελλάδα από όπου μία πολυεθνική διοικητική ομάδα συντονίζει τις δραστηριότητες σε 28 συνολικά χώρες.
Οι μετοχές της Εταιρίας έχουν βασική αγορά διαπραγμάτευσης το Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ διαπραγματεύονται δευτερευόντως και στα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου.
Ειδικότερα, όσον αφορά την πρόσφατη ανακοίνωση της Εταιρείας περί δημιουργίας κέντρου υποστηρικτικών υπηρεσιών στη Βουλγαρία (όπως για παράδειγμα διαχείριση θεμάτων προσωπικού) διευκρινίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά την πλειονότητα των 28 χωρών. Συγκεκριμένα, αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας τυποποίησης διαδικασιών και βελτίωσης της αποδοτικότητας της Εταιρείας, στα πρότυπα πλήθους άλλων εταιρειών με διεθνή δραστηριότητα.
Ο κ. Δώρος Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε: "Η Ελλάδα είναι σημαντική αγορά για τον Όμιλο. Στην παρούσα δύσκολη συγκυρία βασική μας προτεραιότητα παραμένει η βελτίωση της αποδοτικότητας και της ανταγωνιστικότητας της Εταιρείας ώστε να συνεχίσει να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στους Έλληνες καταναλωτές".
newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ