Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΛΙΒΑΔΕΙΑ:Ημερίδα για τα χρηματοδοτικά προγράμματα

Ημερίδα στη Λιβαδειά για τα χρηματοδοτικά προγράμματα

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών ημερίδων που διοργανώνουν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Επιμελητήριο Βοιωτίας και το πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας την Δευτέρα το απόγευμα έγινε παρουσίαση για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων από τα οποία μπορούν να ωφεληθούν νέες ή υφιστάμενες επιχειρήσεις.
Όπως έκανε γνωστό ο δ/νων σύμβουλος της ΑΝΔΙΑ Λουκάς Καράντζαλης η «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα», το ένα από τα προγράμματα που αναλύθηκαν «αφορά επενδύσεις οι οποίες επιδιώκουν να μετατρέψουν μια καινοτόμο ιδέα ή τεχνογνωσία σε επιχειρηματική καινοτομία». Να σημειωθεί ότι το ποσοστό χρηματοδότησης φτάνει το 60% των δαπανών.
«Αυτό δείχνει και την πολιτική βούληση της ηγεσίας του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επενδύσεων να στηρίξει τη νέα γενιά της επιχειρηματικότητας», τόνισε ο Λ. Καράντζαλης.
Ο «Εναλλακτικός Τουρισμός», αφορά επιχειρήσεις «οι οποίες δραστηριοποιούνται σε οποιαδήποτε μορφή τουρισμού (αθλητικός, πολιτιστικός, θαλάσσιος, γαστρονομικός, υγείας κι ευεξίας κ.α.).»
Το τρίτο πρόγραμμα ο «Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών» αφορά επιχειρήσεις «που δραστηριοποιούνται ή θα δραστηριοποιηθούν στους τομείς των αμιγώς χερσαίων εμπορευματικών οδικών μεταφορών (διεθνών και μη), σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καράντζαλης.
Ο αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης επεσήμανε σε δηλώσεις του: «Συμμετέχουμε στις ενημερωτικές ημερίδες για θέματα που έχουν άμεση σχέση με την ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα , την ανταγωνιστικότητα και δείχνουμε ενδιαφέρον για να προσελκύσουμε ότι καλύτερο για τα ζητήματα που είναι σε προτεραιότητα και καλούμε τους επενδυτές να ενημερωθούν για τα ζητήματα αυτά που τους αφορούν άμεσα».
tabloid.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ