Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Φτηνές διακοπές μέσω ...Ίντερνετ


Εξειδικευμένες ιντερνετικές διευθύνσεις προσφέρουν ευκαιρίες για φθηνές διακοπές ακόμη και με 10 ευρώ τη βραδιά σε δημοφιλείς προορισμούς

Picture 0 for Φτηνές διακοπές μέσω ...Ίντερνετ
Ακόμα ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και δεν έχει κλείσει κατάλυμα; Τότε, κάντε τον κόπο και ρίξτε μια ματιά στις σχετικές εξειδικευμένες ιντερνετικές διευθύνσεις που εξακολουθούν να προσφέρουν ευκαιρίες. Ειδικά σε ό,τι αφορά στα ξενοδοχεία τριών αστέρων, οι εκπτώσεις που προσφέρονται φτάνουν ακόμα και στο 50%. Επίσης καλές προσφορές υπάρχουν και στα λεγόμενα στούντιος.
Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί τιμές γύρω στα 10 ευρώ τη βραδιά, ακόμα και σε δημοφιλείς προορισμούς. Αλλά καταλύματα προσφέρονται με τη δυνατότητα check out στις 4 το απόγευμα, αντί στις 12 το μεσημέρι, σε άλλα προσφέρονται για το «καλώς όρισες» ένα μπουκάλι κρασί κλπ. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ειδικά για τις τιμές, θα πρέπει να γίνεται κι ένας τηλεφωνικός έλεγχος, πριν από το ηλεκτρονικό τσεκάρισμα. Για να διαπιστώνεται ότι όλα αναγράφονται στις ηλεκτρονικές σελίδες, ισχύουν πραγματικά.
Γιατί κατά καιρούς γίνονται καταγγελίες για fake προσφορές. Στην πλειοψηφία τους, ωστόσο, είναι αληθινές και με λίγο παραπάνω ψάξιμο στον κυβερνοχώρο μπορεί να αποδειχθούν κι εξαιρετικά κερδοφόρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ