Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΑΝ.ΔΙΑ:Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων στο Επιμελητήριο Βοιωτίας






Λουκάς Καράντζαλης:«Πιστεύω πως όλοι μαζί θα ενημερώσουμε, θα υποκινήσουμε, θα στηρίξουμε πιο αποτελεσματικά σε τοπικό-περιφερειακό επίπεδο τους νέους εν δυνάμει υποψηφίους επενδυτές»
Η κατάλληλη προβολή της συμμετοχής και της ενεργοποίησης και του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , τα Επιμελητήρια, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και την ΑΝΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας στην ανάδειξη της καινοτομίας , της έρευνας και της γνώσης στην δημιουργία της νέας γενιάς επιχειρηματικότητας, είναι μια πάρα πολύ σημαντική υπόθεση.

«Πιστεύω πως όλοι μαζί θα ενημερώσουμε, θα υποκινήσουμε, θα στηρίξουμε πιο αποτελεσματικά σε τοπικό-περιφερειακό επίπεδο τους νέους εν δυνάμει υποψηφίους επενδυτές για τη δημιουργία ενός αισιόδοξου επενδυτικού κλίματος» σχολιάζει σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας και Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας κ. Λουκάς Καράντζαλης, με αφορμή και την διοργάνωση της ανοικτής ημερίδας στο Επιμελητήριο Βοιωτίας (Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων στο Επιμελητήριο Βοιωτίας)
Και συνεχίζει: «Ένας πρώτος κύκλος εκδηλώσεων ενημέρωσης των επιχειρηματιών και των εν δυνάμει επενδυτών υλοποιείται αυτές τις ημέρες στις μεγαλύτερες πόλεις της Στερεάς Ελλάδας. Ξεκινήσαμε από την Αμφισσα, ακολούθησε η Αταλάντη, πήγαμε στην Κάρυστο και την Χαλκίδα . Συνεχίζουμε με την Λιβαδειά 11/7 και την Λαμία 12/7. Η ενημέρωση πραγματοποιείται για τα προγράμματα που υλοποιεί η ΑΝΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας στα πλαίσια του ΕΠΑΝ ΙΙ του ΕΣΠΑ 2007-2013 και συγκεκριμένα για τα προγράμματα "ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ", "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ" και "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ", που βρίσκονται σε εξέλιξη για συμμετοχή των υποψηφίων επενδυτών» τονίζει μέσω του Orchomenos Press ο Βοιωτός πολυπράγμων εκπρόσωπός μας. «Στην οργάνωση των εκδηλώσεων ενημέρωσης συμμετέχουν μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , τα Επιμελητήρια, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και την ΑΝΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας και το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας για την ανάδειξη της καινοτομίας , της έρευνας και της γνώσης στην δημιουργία της νέας γενιάς επιχειρηματικότητας» καταλήγει ο κ. Καράντζαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ