Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δε σας θέλουμε στα μαγαζιά μας.
16 Αυγούστου 2011Οι θέσεις του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ για την επικείμενη αύξηση του ΦΠΑ σε 23% στην Εστίαση
ΝΕΟΔΗΜΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ
Οι Νεοδημαρπάχτρες, αφού με την πολιτική τους έφτασαν τη χώρα ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία, έκλεισαν την πόρτα της βουλής κρύβοντας τις βρωμιές τους, που μας έπνιξαν.
…..Και ήρθαν οι Σοσιαληστές να καθαρίσουν και ‘’καθάρισαν’’ τον λαό, τον επιχειρηματία, τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο.
Το ΔΝΤ και η Τρόικα επέβαλαν να πληρώσει ο λαός από το υστέρημά του τις κλεψιές των πολιτικών και την εκμετάλλευση των τραπεζών που χρηματοδότησαν με 28 δις. Η Κυβέρνηση αντί να αναγκάσει να δώσουν τα χρήματα αυτοί που βάλανε χέρι στο δημόσιο ταμείο, αντί να ζητήσει την υποστήριξη των πλούσιων αυτής της χώρας, που πλούτισαν με διαπλοκή, φοροκλοπή και ιδρώτα εργαζομένων, έκανε τους φτωχούς φτωχότερους.
Ο Λαός όμως δεν έχει χρήματα κρυμμένα σε λογαριασμούς στην Ελβετία και εταιρείες μετακίνησης κερδών, δυστυχώς όμως χάρη σε σας ούτε μέλλον. Ποτέ μα ποτέ ξανά δεν παραχωρήσαμε την κυριαρχία μας και το κάνατε εσείς. ‘Όταν όμως απειλείται η ελευθερία της πατρίδας μας δεν περιμένουμε να ζητηθεί η συμβολή μας, και, δεν δίνουμε μόνο χρήματα, αλλά τον ανθό μας, τους νέους μας, το αίμα τους, το αίμα μας. Εσείς από μακριά πια, ασφαλείς στους τόπους που ασφαλίσατε τα λεφτά σας, κενόψυχοι, θα παρακολουθείτε και θα περιμένετε τους ανδρείους, άνανδροι, να παραδώσουν την χώρα ελεύθερη, για να επιστρέψετε και να την σκλαβώσετε και πάλι με την απληστία και την πλήρη ανικανότητά σας να πράξετε το σωστό.
Πόσο άχαροι είστε, πόσο πια να αποκαλυφθεί το απάνθρωπό σας πρόσωπο. Δεν μπορεί να πέσει και η μάσκα σας, που έγινε ένα με το δέρμα σας. Όμως σας πήραμε είδηση πια, εμείς που ακόμα καίει στην καρδιά η λαχτάρα για το καλό. Να φύγετε δεν σας θέλουμε. Μην μπείτε στα μαγαζιά μας, στα εστιατόρια, τα καφενεία και τα μπάρ, γιατί εκεί οι άνθρωποι έρχονται να χαρούν. Εσείς τους λυπείτε, εσείς χαλάτε το κέφι (σπάνια πια χρησιμοποιείται η λέξη) τους. Η φιλοξενία είναι μια ιδέα που φτιάχτηκε μαζί με τους Έλληνες. Τον ξένο τον κάνεις φίλο και ανοίγει η όρεξη να γευτείς ωραία τροφή και βαθύ συναίσθημα. Εσείς επιλέξατε με όσα πράξατε και πράττετε να μη γίνετε ποτέ φίλοι, γι’ αυτό δεν σας θέλουμε στα μαγαζιά μας, γιατί το καλαμάκι του καφέ στο στόμα σας γίνεται φονικό όπλο μιας που δεν ρουφάτε καφέ, αλλά το αίμα μας. Και σας ξεκαθαρίζουμε, κενόκρανοι, πως δεν μας οδηγεί σε αυτή μας την απόφαση η ζημιά που μας προκάλεσε η τάση σας να εισπράττετε χρήματα όχι από το παραγόμενο έργο αλλά από τα πρόστιμα, ούτε ο διωγμός που ασκήσατε με τον αντικαπνιστικό νόμο, ούτε η γραφειοκρατία που δεν περιορίστηκε και βασανίζει την επιχειρηματικότητα, ούτε οι ανώνυμες εταιρείες που μας κλέβουν και σεις τις βαφτίσατε νόμιμες και υποχρεωτικές, παρά μόνο το γεγονός ότι προκαλείτε σιχασιά με την ακόρεστη σας όρεξη τους πολίτες – πελάτες μας. Δεν σας απαγορεύουμε την είσοδο στα μαγαζιά μας, σας λέμε πως είστε ανεπιθύμητοι, γιατί αρπάξατε γιατί ληστεύετε και γιατί, σαν καλοί υπάλληλοι που είστε, εφαρμόζετε πιστά τις αρρωστημένες εντολές των ανωτέρων σας για αύξηση του ΦΠΑ στην Εστίαση από το 13% στο 23%, που θα έπρεπε κανονικά να πάει στο 5%, χωρίς να υπολογίζετε ότι αυτή η απόφαση θα στείλει χιλιάδες συναδέλφους μας στην φυλακή, ίσως και στην αυτοκτονία, ενώ άλλους τόσους εργαζόμενους στα σπίτια τους….ΝΤΡΟΠΗ σας και μόνο που το σκεφτήκατε….κι ας μην το πράξετε.

Γραφείο Τύπου ΠΑΣΚΕΔΙ



18 Αυγούστου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγνώμη mega mou
Που θίξαμε τους Σοσιαληστές σου και για αντίποινα… προσκύνησες την ‘’δημοκρατία τους’’
Μετά το χθεσινό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ μας με θέμα ‘’αντίδραση για την επικείμενη αύξηση του Φ.Π.Α. σε 23% στην εστίαση’’, μεταξύ αρκετών τηλεοπτικών σταθμών, ήρθε σε τηλεφωνική επαφή μαζί μας το MEGA, ζητώντας μας να εμφανιστούμε από την Θεσσαλονίκη, στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή ‘’Πρωϊνό MEGA’’ την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011. Πράγματι στο studio, βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας μας Ηλίας Καλιώρας. Αφού τον προλόγισε ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής κ. Δημήτρης Τάκης, στο πάνελ της Αθήνας, που απαρτιζόταν από τους κ.κ. Κουκουλόπουλο (ΠΑ.Σ.Ο.Κ.), Μανώλη (Ν.Δ.) και Πλεύρη (ΛΑ.Ο.Σ.), του ζήτησε να εξηγήσει για ποιο λόγο καταφερόμαστε εναντίον της Κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης, αποκαλώντας τους Σοσιαληστές, Νεοδημαρπάχτρες, κενόψυχους, κενόκρανους, άνανδρους, κλέφτες και γιατί στα μαγαζιά μας είναι πλέον ‘’ανεπιθύμητοι’’. Το πάνελ φυσικά και θορυβήθηκε μ’ αυτά που άκουγε, ο δημοσιογράφος αμέσως προχώρησε σε διαφημιστικό διάλειμμα, λέγοντας πως μετά θα γινόταν η συζήτηση, η οποία όμως δεν έγινε…ποτέ, γιατί στη συνέχεια ενημέρωσαν τον κ. Καλιώρα ότι η κουβέντα τελείωσε. Πως είναι δυνατόν όμως να τελειώσει μια κουβέντα…χωρίς να πεις…κουβέντα; Ε!!! mega; Μετά από αυτά έχουμε υποχρέωση να αναφερθούμε στα ακόλουθα:
Γνωρίζοντας κύριε Τάκη την φιλοκυβερνητική στάση του καναλιού σας, σας δίδουμε το ελαφρυντικό μα, τονίζουμε πως, όταν παίρνει συνέντευξη ο δημοσιογράφος, θα πρέπει να έχει τσαμπουκά και μένος. Δουλειά του και υποχρέωσή του είναι να στριμώχνει ειδικά τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, να τους υπενθυμίζει τι δεν έπραξαν, τι εξήγγειλαν, τι υποσχέθηκαν και τι προσδοκίες του λαού διέψευσαν. Εσείς σήμερα πράξατε εντελώς τα αντίθετα, που σημαίνει ή ότι είστε δημοσιογράφος μόνο ‘’στα χαρτιά’’ ή ότι φιλάτε πράσινες κατουρημένες ποδιές. Μόνο γλυκό κουταλιού δεν τους προσφέρατε. Καλό θα είναι λοιπόν στο πρασινοκανάλι σας, να καλείτε μόνο πρασινοκαλεσμένους και να πρασινομιλάτε για πρασινάλογα, όπως έπραξε σήμερα ο κ. Κουκουλόπουλος, που πρασινοκουκούλωσε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΠΑΣΚΕΔΙ κι ασχολήθηκε με του πρασινογεσεβίτη. Φασκελοκουκούλωστα κύριε Τάκη μας….. κι όσο τα σκαλίζεις…. βρωμάνε.

Γραφείο Τύπου ΠΑΣΚΕΔΙ
Zoo-m.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ