Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Με κινητοποιήσεις και προφυγή στα Ελληνικά και Διεθνή δικαστήρια απειλεί ο Λεβαδειακός.


Ψήφισμα μανιφέστο συνυπογράφουν βουλευτές Δήμος φορείς παλαίμαχοι και φίλαθλοι του Λεβαδειακού απαιτώντας την εφαρμογή του νόμου 2725 και του αρθρου 27 του ΚΑΠ της ΕΠΟ που φέρνει δικαιωματικά την ποδοσφαιρική ομάδα της Λιβαδειάς στα σαλόνια της σούπερ λιγκ. Οι Βοιωτοί με την σειρά τους απειλούν με δυναμικές κινητοποιήσεις και προσφυγές στα Ελληνικά και διεθνή δικαστήρια, αν συνεχιστεί το παραλήρημα των αποφάσεων που δεν έχουν καμία απολύτως νομική υπόσταση σύμφωνα με παράγοντες του ποδοσφαίρου και του Λεβαδειακού.
Σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα του παλιού Δημαρχείου της Λιβαδειάς για τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα του Λεβαδειακού, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λιβαδειάς, οι πρόεδροι, του επιμελητηρίου Βοιωτίας, του εμπορικού συλλόγου, του εργατικού κέντρου ,του φαρμακευτικού συλλόγου, του δικηγορικού συλλόγου, η τοπική κοινότητα Λιβαδειάς, ο σύλλογος παλαιμάχων του Λεβαδειακού, εκπρόσωπος της ΕΠΣ Βοιωτίας, ο μορφωτικός σύλλογος και φίλαθλοι.
Στο πλευρό του Λεβαδειακού δήλωσαν και οι βουλευτές του νομού με επιστολές τους που αναγνώστηκαν στη σύσκεψη.
Σχετική ερώτηση για το θέμα  ήδη κατέθεσε στη Βουλή, ο βουλευτής Βασίλης Τόγιας.
Πολλοί από τους παραβρισκόμενους υποστήριξαν ότι το θέμα είναι καθαρά πολιτικό καλώντας του βουλευτές να δράσουν δυναμικά και αποφασιστικά ενώ ο Αριστείδης Ρούσασρης εκπροσωπώντας τη διοίκηση της ομάδας προέτρεψε τους εκπροσώπους του νομού στο Ελληνικό κοινοβούλιο, να κάνουν ότι έκαναν οι βουλευτές και σύσσωμοι οι πολιτικοί παράγοντες της Κρήτης.
Η διοίκηση του Λεβαδειακού στέκεται απέναντι στα όσα διδαδραματίζονται γύρω από το Ελληνικό ποδόσφαιρό και με νόημα ο Αριστείδης Ρούσαρης αναφέρθηκε στη Δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ για καθαρό ποδόσφαιρό παραπέμποντας στην πανηγυρική αθώωση του Γιάννη Κομπότη και Γιάννη Παπακώστα.
Κρίσιμα χαρακτηρίζουν από την πλευρά του Λεβαδειακού τα επόμενα 24ωρα  αναφορικά με τους νομικούς χειρισμούς που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα για να υπερασπίσει την εφαρμογή του νόμου που σε κάθε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητη.
Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Λιβαδειάς ο οποίος χαρακτήρισε χειρότερη υπόθεση από τα στημένα παιχνίδια τις αποφάσεις που έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα για τις ομάδες που θα αγωνιστούν στην  Πρώτη Εθνική κατηγορία.
/lamiastar.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ