Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

«Χλώμιασε» πολύ το πράγμα! Δ' Εθνικη η Καβάλα & Ολ.Βολου(;)


Μια του κλέφτη...

Εξαιρετικά απίθανο είναι να αρχίσει το προσεχές Σαββατοκύριακο το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας καθώς οι πληροφορίες του...
NovaΣΠΟΡ FM που προκύπτουν από την εν εξελίξει συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Καβάλα δύσκολα θα εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής.

Αμφιβολίες υπάρχουν και για τον Ολυμπιακό Βόλου. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από ΑΕΛ και Πανσερραϊκό καθιστούν σχεδόν αδύνατο να γίνει η πρεμιέρα 27-28 Αυγούστου.

Μπορεί η συνεδρίαση να είναι σε εξέλιξη ωστόσο οι πληροφορίες που υπάρχουν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει η ΠΑΕ Καβάλα πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας καθώς δεν μπορεί να αποδειχτεί μη-εμπλοκή του Μάκη Ψωμιάδη στα διοικητικά. Στο «στρατόπεδο» της ομάδας, τόσο σε επίπεδο νομικών συμβούλων όσο και στην διοίκηση,υπάρχει μεγάλη απαισιοδοξία και γίνονται ήδη σκέψεις για προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας καθώς μόνο εκεί προσβάλλονται οι συγκεκριμένες αποφάσεις.

Από εκεί και πέρα, προβλήματα υπάρχουν και στην περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου για τον οποίο η Επιτροπή συνεδριάζει αυτή την ώρα. Υπενθυμίζεται ότι όποια ομάδα δεν εξασφαλίσει πιστοποιητικό, υποβιβάζεται αυτομάτως στην Δ΄ Εθνική!

Τέλος, φαίνεται ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες δεν θα έχουν πρόβλημα στο θέμα του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Τα νέα δεδομένα από την συνεδρίαση της ΕΕΑ σε συνδυασμό με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν το μεσημέρι της Τρίτης Λάρισα και Πανσερραϊκός ζητώντας αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης για έναρξη του πρωταθλήματος 27-28 Αυγούστου και όσο υπάρχουν εκκρεμοδικίες, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο είναι… πολύ χλωμό να δούμε.
sarotiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ