Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Σοκ στην Κοζάνη: Δημοτικός υπάλληλος σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας!


Ένας δημοτικός υπάλληλος στη Κοζάνη και ένας αγρότης από το Μακροχώρι Βέροιας, με «αρρωστημένες ορέξεις» και προτιμήσεις, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης.
Ειδικά στην περίπτωση του 43χρονου Κοζανίτη, ο οποίος εργάζεται σε τεχνική εταιρεία που αναλαμβάνει έργα του Δήμου, τα «λαγωνικά» του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της «συμπρωτεύουσας», κ. Αντώνη Παπαντωνίου, φαίνεται ότι έβγαλαν λαβράκι.
Στους τέσσερις σκληρούς δίσκους που εντόπισαν οι αστυνομικοί σε μια σοφίτα του σπιτιού του, όπου έμενε μόνος, βρέθηκαν αρχεία με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Μάλιστα, όπως προέκυψε από τις έρευνες και την προανάκριση, ο δημοτικός υπάλληλος, όχι μόνο κατείχε, αλλά και διακινούσε τα βίντεο, όπου απεικονίζονται μικρά παιδιά να κακοποιούνται σεξουαλικά από ενήλικες.
Ήταν τόσο φρικτές οι εικόνες της κακοποίησης, ώστε έπεισαν τον τοπικό Εισαγγελέα να ασκήσει στον 43χρονο δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και να τον παραπέμψει στον Ανακριτή.
Όσον αφορά στον 25χρονο αγρότη από τη Βέροια, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης τον εντόπισαν από το ηλεκτρονικό στίγμα που άφηνε στην ιστοσελίδα, ξένης προέλευσης, με βίντεο παιδικής πορνογραφίας.
Παρόλα αυτά, στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του δεν βρέθηκαν αποθηκευμένα αρχεία, αφού, όπως υποστήριξε ο ίδιος, τα έσβηνε, ώστε να μην τα βρει η αδελφή του, η οποία επίσης χρησιμοποιούσε τον υπολογιστή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ