Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Προκρίθηκαν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός


Πανάξια πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πήρε ο ΠΑΟΚ στην Ουκρανία. Αν και η Καρπάτι Λβιβ προηγήθηκε στο 45΄ με πέναλτι του Λούκας, στη ρεβάνς των πλέι οφ της διοργάνωσης, ο Μπαλάφας στο 55΄ έκανε το 1-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα κι έτσι ο «Δικέφαλος του Βορρά» που είχε επικρατήσει 2-0 στην Τούμπα θα δώσει το «παρών» στη αυριανή κλήρωση στο Μονακό.

Την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισε και η ΑΕΚ, που αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην παράταση με τη Ντιναμό Τιφλίδας, στη ρεβάνς των πλέι οφ.
Το ματς που έγινε στη γεωργιανή πρωτεύουσα είχε εξέλιξη-θρίλερ, με τους γηπεδούχους να προηγούνται μόλις στο πρώτο λεπτό, με τον Κοσκάτζε ισοφαρίζοντας το 1-0 του πρώτου αγώνα. Την πρόκριση στο «Δικέφαλο» έδωσε στο 111΄ ο Λεονάρντο με πέναλτι.
Αντίθετα, με νίκη γοήτρου έκλεισε ο Παναθηναϊκός μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ευρωπαϊκή ιστορία του. Μετά το 3-0 στο Ισραήλ, οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη ρεβάνς των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ κι αποχαιρέτησαν από πολύ νωρίς την Ευρώπη, με την ομάδα του λαού να παίρνει το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.
Ο Μεντούνγιανιν στο 62΄ έδωσε το προβάδισμα στη Μακάμπι, αλλά οκτώ λεπτά αργότερα ο Μπουμσόνγκ ισοφάρισε. Από το 72΄ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κονάτε με απευθείας κόκκινη κάρτα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε το «τριφύλλι» και με αυτογκόλ του Νιβάλντο στο 79΄ πήρε τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ