Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Χαλκίδα:Μεθυσμένος οδηγός σκότωσε 59χρονη και τραυμάτισε σοβαρά το 4χρονο εγγόνι της




Τραγωδία στην άσφαλτο με ένα 4χρονο αγοράκι να χαροπαλεύει στην εντατική του νοσοκομείου <<Παίδων>> στην Αθήνα, την 59χρονη γιαγιά του νεκρή και έναν 49χρονο οδηγό μεθυσμένο και χωρίς δίπλωμα.

Το μοιραίο συνέβη χθες βράδυ στις 22:10 στην Αγία Ελεούσα στη Χαλκίδα.

Διαβάστε παρακάτω τις τραγικές λεπτομέρειες που συνθέτουν το παζλ της τραγωδίας.

Η 59χρονη πήρε το 4χρονο εγγόνι με το καροτσάκι και βγήκε στο δρόμο για να ψάξει τον μικρότερο γιό της 18 ετών.
Είχε ήδη διανύσει 4 χιλιόμετρα από το σπίτι της και κινούταν στην άκρη του δρόμου στην οδό Αντωνίου Μαργαρίτη.
Το πεζοδρόμιο στενό, περίπου 70 εκ. και ο φωτισμός ελλιπέστατος. Ήταν λίγο μετά τις 10.00΄το βράδυ και επιτέλους είδε το γιο της που αναζητούσε τόση ώρα, να έρχεται με το ποδήλατο από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας.

Η άτυχη 59χρονη χωρίς να αντιληφθεί το αυτοκίνητο επιχείρησε να στρίψει αριστερά, στο σημείο που βλέπετε στη φωτογραφία από το evianews, με το καροτσάκι στο οποίο βρισκόταν το εγγόνι της.
Ο 49χρονος οδηγός κάτοικος της περιοχής μπορεί να μην έτρεχε πολύ, αλλά δεν ήταν και σε κατάσταση που θα μπορούσε να αντιδράσει σωστά έχοντας πλήρως τα αντανακλαστικά του.
Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε ότι βρέθηκε υπό την επήρεια μέθης και ότι ήταν χωρίς δίπλωμα, αφού αυτό του είχε αφαιρεθεί από την τροχαία από προηγούμενες παραβάσεις.

Το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 49χρονος, έπεσε με δύναμη πάνω στη γυναίκα και το 4χρονο αγγελούδι. Ακολούθησε πανικός.
Η 59χρονη ξεψύχησε λίγα λεπτά αργότερα στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ το αγοράκι διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο «Παίδων» στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ