Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα τροπή στην υπόθεση Ρουσάκη-Ένα το μαχαίρι που τον σκότωσε!


Αλλάζουν τα δεδομένα στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου με βάση την ιατροδικαστική εξέταση.

Οι 13 από τους συλληφθέντες για τα επεισόδια που έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το Παγκρήτιο γήπεδο, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία τους χθες στην ανακρίτρια Ηρακλείου. Κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η απολογία του 24χρονου και αναζητείται ο 22χρονος που φέρεται να είναι ο δεύτερος δολοφόνος, νέα τροπή παίρνει η υπόθεση σύμφωνα με το πόρισμα του καθηγητή Μανώλη Μιχαλοδημητράκη.

Το όπλο που έπληξε τον αδικοχαμένο Ρουσάκη ήταν ένα και με αυτό προκλήθηκαν τα δύο χτυπήματα στο θώρακα και τον αριστερό πνεύμονα. Η έκθεση του κ. Μιχαλοδημητράκη κάνει λόγο για ένα μονόστομο μαχαίρι, με λάμα πάχους 2 χιλιοστών, γεγονός που οδηγεί τις σκέψεις των αρχών στο ενδεχόμενο ο δράστης να είναι ένας κι όχι δύο, όπως πίστευαν ως σήμερα.

''Δεν ήταν ο Ρουσάκης εκείνος που μαχαίρωσα"

Ο 24χρονος που φέρεται να είναι ο ένας από τους δύο δολοφόνους αρνείται ότι είναι αυτός που σκότωσε τον 22χρονο οπαδό του Παναθηναϊκού παρόλο που "δείχνουν" αυτόν οι απολογίες των υπολοίπων.. "Δεν ήρθα σε επαφή με το Ρουσάκη" επιμένει ο 24χρονος, ο οποίος μάλιστα είναι διατεθειμένος να δώσει για εργαστηριακή εξέταση τα ρούχα που φορούσε τη μοιραία νύχτα.

Ο ίδιος υποστηρίζει, σύμφωνα με το Cretalive,  ότι είχε μαζί του σουγιά το βράδυ των επεισοδίων και τραυμάτισε κάποιον αλλά στο πόδι ενώ την ώρα που μαχαίρωσαν τον άτυχο Ρουσάκη εκείνος βρισκόταν μακριά από το γεφυράκι.

O κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει αναπαράσταση και ιατροδικαστική εξέταση για να αποδείξει ότι δέχθηκε άγρια επίθεση και αναγκάστηκε να βγάλει μαχαίρι. Όλα αυτά πιστοποιούνται από τα τραύματα που έχει στο σώμα του σύμφωνα με τον ίδιο.

Παράλληλα, σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δεύτερο κατηγορούμενο, η σύλληψη ή παράδοση του οποίου αναμένεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άμεσα.

NewsIt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ