Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Στείρι:Αγιασμός με κινητοποιήσεις!!!


Πραγματοποιήθηκε χθές η ανοικτή λαϊκή συνέλευση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων δημοτικού σχολείου Στειρίου με την συμμετοχή του πατέρα Εμμανουήλ, του αντιδημάρχου Στειρίου κ. Στέφανου Παπαϊωάννου, των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Γιούλας Λουκά και Γιάννη Πάστρα, του προέδρου της τοπικής κοινότητας Στειρίου κ. Γεωργίου Χήνα και του τοπικού συμβούλου κ. Γιάννη Κουσκούκη.  Παρευρέθηκαν επίσης ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Λουκάς  Ζάκκας, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Δέσποινα Σπανούδη, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων του δημοτικού σχολείου Αράχωβας κ. Χαράλαμπος Αλμπάνης, ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου κ. Νώντας Κοτσικώνας, γονείς και αρκετοί κάτοικοι. 
Η συνέλευση ξεκίνησε με ενημέρωση από την πρόεδρο του συλλόγου κας Νικολέτα Μόσχου και ακολούθησαν τοποθετήσεις των αιρετών και του κόσμου. Ακούστηκαν διάφορες ιδέες και προτάσεις και αποφασίστηκαν οι εξής δράσεις για σήμερα Δευτέρα:
1.     Αγιασμός των μαθητριών και μαθητών του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Στειρίου στις 8,15 πμ. στο αύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου.
2.     Συμβολική κατάληψη του δημαρχείου από τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κατοίκων του Στειρίου.
3.     Κάτοικοι και μαθητές θα πραγματοποιήσουν συμβολική κατάληψη της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας και της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Βοιωτίας και θα αναπτύξουν τις θέσεις  και τις προτάσεις τους στον αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Μουλκιώτη και στον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ.  Γεώργιο  Γκάρτζιος, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες μορφές διαμαρτυρίας που αποφασίστηκαν στη χθεσινή συνέλευση.
lamiastar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ