Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Μπουζουξίδικο με χορηγό 1,4 εκ. ευρώ το Ταχ.Ταμιευτήριο

TT, ταχυδρομικό, ταμιευτήριο, μπουζουξίδικο, Βίκτωρας, Μητρόπουλος, χορηγός

Το ποσό του 1,4 εκατ. Ευρώ έδωσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως χορηγία το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο νυχτερινό κέντρο «Thalassa» στο Ηράκλειο της Κρήτης . του κ. Βίκτωρα Μητρόπουλου, που κατηγορείται σήμερα ως ιδιοκτήτης παράνομης λέσχης τζόγου αποκαλύπτει το «Πρώτο Θέμα»
Η εφημερίδα αναφέρει ότι η χορηγία είχε ξεκινήσει από το «ΤΤ» επί κυβερνήσεως ΝΔ και συνεχίζεται μέχρι σήμερα κανονικά. Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, το νυχτερινό κέντρο είναι περιμετρικά όλο ντυμένο με διαφημιστικά μπανερ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε σημείο που να δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι ιδιοκτησία του και όχι ιδιοκτησία του επιχειρηματία.
Η εφημερίδα αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ποια γνωστά ονόματα καλλιτεχνών έχει φιλοξενήσει το νυχτερινό κέντρο τα τελευταία χρόνια καθώς και ότι η χορηγία ανανεώθηκε πρόσφατα παρά τα προβλήματα του κ. Μητρόπουλου με τη Δικαιοσύνη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα απευθύνθηκε στο γραφείο του πρόεδρου του Δ.Σ. του Ταχυδρομικού Tαμιευτηρίου Κλέωνα Παπαδόπουλου για το θέμα αλλά δεν πήρε καμία απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ