Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Καρκινοπαθής έγκυος θυσιάστηκε για χάρη του παιδιού της!


Απίστευτη ιστορία στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ με μία μητέρα να θυσιάζεται για να σώσει το μωρό της. 


Πρόκειται για την ιστορία της 41χρονη Στέισι Κριμ, η οποία αν και καρκινοπαθής αποφάσισε να μην υποβληθεί σε χημειοθεραπείες για να μην θέσει σε κίνδυνο το μωρό που είχε στην κοιλιά της.


Η Στέισι Κριμ...
αν και είχε χτυπηθεί από καρκίνο, δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να προσπαθεί να μείνει έγκυος πάρα τις διαβεβαιώσεις των γιατρών πως κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να συμβεί. 


Τελικά τα κατάφερε και όταν της τέθηκε το δίλημμα να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή που είχε στα σπλάχνα της ή να συνεχίσει την κυοφορία θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή, εκείνη δεν το σκέφτηκε καθόλου. 


Αρνήθηκε τις χημειοθεραπείες , προκειμένου να γίνει μητέρα, αλλά κυρίως να φέρει στον κόσμο ένα υγιές μωρό.


Η κυοφορία είχε επιπλοκές και οι γιατροί αναγκάστηκαν να υποβάλλουν την 41χρονη σε πρόωρη γέννα για να διασφαλίσουν την υγεία τόσο του μωρό της όσο και την δική της. 


Η γέννα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η καρκινοπαθής μητέρα κατάφερε ακόμα και να κρατήσει και στην αγκαλιά της την νεογέννητη κορούλα της. 


Τρεις μέρες μετά ο αδύναμος οργανισμός της δεν άντεξε και η Στέισι Κριμ άφησε την τελευταία της πνοή.


Το νεογέννητο μωρό θα το μεγαλώσει ο αδελφός της που έχει ήδη παιδιά και γνώριζε όσο κανείς άλλος πόσο σημαντκό ήταν για εκείνη να γίνει μήτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ