Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Χημικό ευνουχισμό για τους παιδεραστές αποφάσισε η Ρωσία


Ήτανε καιρός, κάποιος να κάνει την αρχή, και να τιμωρούνται αυστηρά όλα αυτά τα καθάρματα που καταστρέφουν αθώες παιδικές ψυχές!! Αρκετά το παίξαμε "πολιτισμένοι" και δήθεν "ανθρωπιστές"!!


Νόμο για χημικό ευνουχισμό των παιδεραστών, που έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων κάτω των 14 ετών, ψήφισαν οι ρώσοι βουλευτές. 


Το συγκεκριμένο μέτρο εγκρίθηκε σχεδόν από την πρώτη ανάγνωση ομόφωνα από την Κάτω Βουλή (Δούμα), με...
322 βουλευτές να ψηφίζουν υπέρ και μόλις έναν κατά.


Η απόφαση, που ενισχύει τις κυρώσεις κατά των παιδεραστών, προβλέπει πέρα από την πιθανή χρήση χημικού ευνουχισμού κατά των δραστών σεξουαλικών κακοποιήσεων σε βάρος παιδιών, ποινή μέχρι και ισόβια κάθειρξη για τους καθ’ υποτροπήν εγκληματίες.


Σύμφωνα με το πρακτορείο Itar-Tass, ο εκπρόσωπος του ρώσου προέδρου στη Δούμα, Γκάρι Μινχ, ανέφερε ότι στο μέλλον ένα δικαστήριο βασιζόμενο στις συμβουλές μιας επιτροπής ιατρών, μπορεί να επιβάλει στο δράστη σεξουαλικού εγκλήματος εναντίον ανηλίκου κάτω των 14 χρόνων χημικό ευνουχισμό. 


«Αυτό θα γίνει με βάση τις ιατρικές γνωματεύσεις με εντολή δικαστηρίου», δήλωσε ο Μινχ.


Από την πλευρά του ο βουλευτής του κόμματος «Ενωμένη Ρωσία», Όλεγκ Μοροζόφ, τόνισε ότι η υιοθέτηση του μέτρου είναι η απάντηση της κοινωνίας στην αύξηση του αριθμού των σεξουαλικών εγκλημάτων σε βάρος παιδιών.


Το κείμενο της απόφασης που εγκρίθηκε, θα πρέπει επίσης να εξεταστεί σε δεύτερη και τελευταία ανάγνωση, πριν διαβιβαστεί στην Άνω Βουλή του Κοινοβουλίου (Συμβούλιο της Ομοσπονδίας). 


Στο επόμενο στάδιο ο νόμος θα επικυρωθεί από τον πρόεδρο της χώρας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος τον περασμένο Μάϊο είχε προτείνει την επιβολή του χημικού ευνουχισμού «σε εθελοντική βάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ