Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση Χάρη Παπαθωμά με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο και με τον Μ.Θ. και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο


Ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» Χάρης Παπαθωμάς, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί, συναντήθηκε με τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας κ.κ. Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή στην Αθηνά και με τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιο, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λιβαδειά.

Η συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμο, έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τόσο την εκκλησία όσο και την επιχειρηματική κοινότητα.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Πνοή» έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη δυνατότητα συνεργασίας της Ελλαδικής Εκκλησίας με το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προκειμένου να αναπτυχθούν εκείνες οι δράσεις που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμος άκουσε με προσοχή τις προτάσεις του υποψηφίου προέδρου Χάρη Παπαθωμά και υποστήριξε ότι υπάρχει διαθέσιμο πεδίο συνεργασίας που μπορεί βοηθήσει και τις δύο πλευρές. Ευχήθηκε στον κ. Παπαθωμά καλή επιτυχία και δεσμεύτηκε για τη νεότερη συνάντησή τους αμέσως μετά τις εκλογές.

Σε απόλυτα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υποψηφίου Προέδρου για το επιμελητήριο Βοιωτίας με τον Ιεράρχη της Βοιωτικής Εκκλησίας στα γραφεία της Μητροπόλεως στη Λιβαδειά.

Ο κ. Παπαθωμάς δεσμεύτηκε η νέα διοίκηση του επιμελητηρίου Βοιωτίας να συμβάλλει τα μέγιστα για την ανάδειξη των μοναδικών μνημείων της Βοιωτικής εκκλησίας, με στόχο την περαι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ