Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

«Βγάζουν γλώσσα και οι γόνοι με τα ρουσφέτια. Ελεος...»

-«Βγάζουν γλώσσα και οι γόνοι με τα ρουσφέτια. Ελεος...»

Εξαιρετικά βαρύ έχει γίνει το κλίμα μεταξύ των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας μετά την διαγραφή Χατζηγάκη ενώ και χθες στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο βουλευτής - κι ενώ δεν είχε διαγραφεί ακόμα- δεχόταν επιθέσεις από συναδέλφους του.
«Βγάζουν γλώσσα οι γόνοι και αυτοί που κυβέρνησαν τη χώρα 30 χρόνια. Αυτοί που έκαναν τα προεκλογικά ρουσφέτια. Έλεος πια» έλεος έλεγε η Φωτεινή Πιπιλή η οποία συχνά πυκνά εξαπολύει επιθέσεις εναντίον συναδέλφων της που προέρχονται από «τζάκια» και χθες έβαλε στο στόχαστρο τον κ. Χατζηγάκη.
Στο στόχαστρο έχει μπει και ο Πάνος Καμμένος από βουλευτές -κυρίως της Β' Αθηνων- οι οποίοι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αποδεχτούν να μην διαγραφεί αν δεν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. «Εμεις δηλαδή θα είμαστε οι μ... της παρέας που και διαφωνούμε και ψηφίζουμε υποχρεωτικά;» αναρωτιόταν φωναχτά χθες στην συνεδρίαση της Κ.Ο. βουλευτής που εκλέγεται στην ίδια περιφέρεια με τον κ. Καμμένο.
Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος έλεγε χθες στο περιθώριο της συνεδρίασης : «Και στο απόσπασμα να με βάλουν δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω. Αντί να με διαγράψουν τα παιδιά μου και να με φτύνει ο κόσμος στο δρόμο ως προδότη της πατρίδας μου προτιμώ να με διαγράψει η Συγγρού.»
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ