Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

"Σκοτώθηκαν" Σ.Δήμας και Δ.Αβραμόπουλος για την αντιπροεδρία!

ImageΚωμικοτραγικές καταστάσεις στη νέα κυβέρνηση των τραπεζιτών: Στη ΝΔ η προσπάθεια Α.Σαμαρά να τηρήσει κάποια προσχήματα για να μην δείξει ότι συγκυβερνά κονιορτοποιήθηκε από την επιμονή του Δ.Αβραμόπουλου (για τον οποίο όλες οι πληροφορίες σε ότι αφορά τις πολιτικές του προθέσεις δείχνουν ότι αποστασιοποιείται από τη Ν.Δ. συντόμως) να συμμετάσχει στην κυβέρνηση πάση θυσία.
Έτσι παραιτήθηκε και αναλαμβάνει υπουργός Άμυνας ή Εξωτερικών. Αλλά διαφωνεί κάθετα και την αντιπροεδρία του Σ.Δήμα στην κυβέρνηση. Μάλιστα ακούστηκε να λέει "Γιατί ο Δήμας αντιπρόεδρος και όχι εγώ;" και η θέση του είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Αν δεν υπήρχε ο Δ.Αβραμόπουλος δεν θα είχε νικήσει ο Α.Σαμαράς την Ν.Μπακογιάννη στις εσωκομματικές εκλογές. "Δικαιούται απόλυτα την αντιπροεδρία" λένε οι συνεργάτες του.
Ο ΛΑΟΣ θέλει την μισή κυβέρνηση και ... απόλυτα δικαιολογημένα από την πλευρά τους: Αν δεν ήταν ο Γ.Καρατζαφέρης με το σόου την Τετάρτης στο Προεδρικό, τώρα θα είχαμε πρωθυπουργό Πετσάλνικο. Δικαιούται πολύ περισσότερα υπουργεία από δύο και πρέπει να του τα δώσουν. Κανονικά δικαιούται και την αντιπροεδρία. Μπορούν να γίνουν και τρεις αντιπρόεδροι. 
Για το ΠΑΣΟΚ κανείς δεν μιλάει, αφού πλέον όλα τα φώτα έχουν στραφεί στις εσωκομματικές διαδικασίας με την αποκαλήθωση του Γ.Παπανδρέου και την μάχη των "δελφίνων" να κορυφώνεται μέρα με την ημέρα.
Όσο για τους πολίτες που υποφέρουν, ποιος του χέ...ει (με το συμπάθειο). Αποφάσισαν άλλοι γι'αυτούς...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ