Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΓΑ:Πρόσφατες Αναγγελίες Ζημιάς – Διαδικασία υποβολής δηλώσεων ζημιάς

  Στον πίνακα εμφανίζονται αναλυτικά οι αναγγελίες ζημιάς φυτικής παραγωγής από διάφορα ζημιογόνα αίτια που έχουν υποβληθεί στον οργανισμό μας το τελευταίο δωδεκαήμερο ανά νομό και δημοτικό διαμέρισμα.
Σύμφωνα με τον κανονισμό ασφάλισης της φυτικής  παραγωγής από τον ΕΛ.ΓΑ. :«Ο ασφαλισμένος που οι καλλιέργειες του ζημιώθηκαν από καλυπτόμενο ασφαλιστικά ζημιογόνο αίτιο, σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20% της συνολικής παραγωγής που περίμενε να συγκομίσει από κάθε αγροτεμάχιο
κατ΄ είδος καλλιέργειας και ποικιλία που ζημιώθηκε, έχει υποχρέωση μέσα σε 12 ημέρες από την επόμενη της ημερομηνίας που συνέβη το ζημιογόνο αίτιο, να υποβάλλει ο ίδιος ή με τρίτο πρόσωπο δήλωση της  ζημιάς που προξενήθηκε στον ανταποκριτή του ΕΛ.ΓΑ. του δήμου ή της κοινότητας στην αγροτική περιοχή όπου βρίσκονται τα αγροτεμάχια που έπαθαν τη ζημιά από το καλυπτόμενο ασφαλιστικά ζημιογόνο αίτιο. Αν η τελευταία ημέρα της προθεσμίας των 12 ημερών είναι Κυριακή ή  άλλη εξαιρέσιμη ημέρα, τότε η προθεσμία λήγει την επόμενη  εργάσιμη ημέρα. Η δήλωση ζημιάς που υποβάλλεται μετά την περίοδο της προθεσμίας των 12 ημερών, δεν λαμβάνεται υπόψη».
Για την δική σας εξυπηρέτηση, αν θέλετε να υποβάλλετε δήλωση ζημιάς που η προθεσμία υποβολής βρίσκεται στην εκπνοή της, καλύτερα είναι να επικοινωνείτε με τον ανταποκριτή ΕΛ.Γ.Α. του Δήμου σας.
Δείτε εδώ τον πίνακα με τις πρόσφατες αναγγελίες ζημιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ