Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ! (βίντεο)

  
patisia-1-naiΤα βλέπει αυτά ο Παπουτσής; Τον ενημερώνουν οι συνεργάτες του; Ή συνεχίζουν τον ύπνο τους αλλάζοντας πλευρό. Ερασιτεχνικό βίντεο από την «eglimatikotita» παρουσιάζει την ανυπαρξία του κράτους σε όλο το μέγεθος. Πετροπόλεμος αλλοδαπών με την αστυνομία στην Πατησίων (στις 7 Δεκεμβρίου 2011).
Απωθούνται οι αστυνομικοί με χρήση βίας, ύστερα από απόπειρα κατάσχεσης των παράνομων εμπορευμάτων τους! Και αν τύχει να συλληφθούν και παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη, θα τρέξουν αμέσως οι «επαγγελματίες» ανθρωπιστές να μιλήσουν για ρατσισμό. Μπορεί και να βρεθούν κατηγορούμενοι οι αστυνομικοί.
Τελευταία σκληρή προειδοποίηση με επιστολή κόλαφο, που συνοδεύεται από 400 περίπου υπογραφές με ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις και τηλέφωνα, αποστέλλουν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Πατησίων προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Στην ενυπόγραφη καταγγελία περιγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα ο καθημερινός βίος αβίωτος των φιλήσυχων δημοτών, που νιώθουν στο πετσί τους την εγκληματική συμπεριφορά από τα καραβάνια λαθραίων παραβατικών που έχουν καταλάβει το κέντρο της πρωτεύουσας.
zoo-m.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ