Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Θήβα:Καταγγελία παράπονο ενός απλού πολίτη προς Ιερέα

Ιερείς,iereis


Δείτε τι μας έστειλε ένας απλός πολίτης, πάνω στην πίκρα του για τον θάνατο της μητέρας του,  είχε φασαρίες με τον Ιερέα της ενορίας του.
"Απαράδεκτη η συμπεριφορά του προϊστάμενου ιερέα Δανιήλ στον Ι. Ναό Αγίων Θεοδώρων Θηβών, ο οποίος δεν σεβάστηκε την επιθυμία των οικείων και συγγενών της εκλιπόντος να μην τοποθετηθεί η σωρός επάνω στον σολέα του Ι. Ναού αλλά να τοποθετηθεί κάτω, ταπεινά στο ναό ώστε να μπορούν οι λοιποί συγγενείς να παραβρεθούν δίπλα της για τελευταία φορά.
Την επιθυμία των οικείων και των συγγενών  την κατανόησαν και άλλοι πιστοί συμπολίτες μας και φορείς αυτής της πόλης και τηλεφωνικός έκαναν παράκληση στον προϊστάμενο ιερέα Δανιήλ να δεχτεί την επιθυμία, αλλά στάθηκε αδύνατον να κατανοήσει την επιθυμία πόνου των συγγενών.  Αντί αυτού θέλησε να δημιουργήσει αναστάτωση στις ψυχές όλων την στιγμή εκείνη που όλοι είχαν τον πόνο τους με τον χαμό της εκλιπούσας.  
Ο δε ιερέας  Δανιήλ τους μεγάλωσε τον πόνο και έδινε τηλεφωνικώς εντολές, γιατί έλειπε από τον ναό, στην νεωκόρα να μην επιτρέψει να τοποθετηθεί κάτω η σωρός. Απαιτούσε να σεβαστούμε εμείς τους κανόνες του ιερού Ναού ενώ αυτός δεν σεβάστηκε την εκλιπούσα ούτε τους οικείους της.
Καταγγέλλουμε αυτή την συμπεριφορά του Ιερέα Δανιήλ προς όλους τους υπευθύνους και προϊστάμενούς  του εν λόγω Ιερέα.   Να τονίσουμε ότι ο Ναός ανήκει στους πιστούς ενορίτες και όχι στους κάθε φορά ιερείς που λειτουργούν στο Ναό και δεν πρέπει οι Ιερείς να αλλάζουν τις συνήθειες των ενοριτών και της λειτουργίας του Ναού. 
Με πίκρα  προς το πρόσωπο  του εν λόγω Ιερέα Δανιήλ
Ο υιός της εκλιπούσης
Τασιούλης Ιωάννης
ΥΓ Μήπως αυτοί οι τρόπο συμπεριφοράς από τους Ιερείς διώχνουν τους πιστούς από την εκκλησία του Χριστού?"
απο viotiashop.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ