Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Πετάει… στο εξωτερικό η ΕΑΒ με νέες εξαγωγές

Aς τα βλέπουν οι θιασώτες της άκριτης εφεδρείας! Μια κρατική εταιρεία, η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. (ΕΑΒ),πέτυχε ετήσια αύξηση των εξαγωγών της κατά 37% το 2010 έναντι του 2009, ενώ το ανατεθέν στην ΕΑΒ με υπογεγραμμένες συμβάσεις και προς εκτέλεση έργο για την εγχώρια και τη διεθνή αγορά μέχρι τα τέλη του 2013 ανέρχεται στα 830 εκ. ευρώ, εκ των οποίων τα € 464 εκ. (ποσοστό 56%) αφορούν την αγορά του εξωτερικού.

 Πετάει… στο εξωτερικό η ΕΑΒ με νέες εξαγωγές

‘Ετσι και ενώ πάει για θετικά μεγέθη ολοταχώς, πρέπει να πληρώσε με ψαλίδισμα την στιγμή που θέλει και άλλους εργαζόμενους για να βγάλει την δουλειά που έχει ήδη και συνεχώς την …αυξάνει!
Για παράδειγμα μόλις σήμερα υπέγραψε Μνημόνιο συνεργασίας με την εταιρεία AMMROC ενισχύοντας έτσι την ήδη επιτυχημένη επιχειρηματική της παρουσία στην περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ).Η AMMROC είναι ο κύριος φορέας υποστήριξης σε θέματα συντήρησης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΑΕ και ανήκει στον αεροναυπηγικό τομέα της εταιρείας MUBADALA του Abu Dhabi με κυρίαρχη παρουσία και πολλαπλό ρόλο σε διεθνές επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ