Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Και για απόπειρα κλοπής κατηγορούνται οι «αχυράνθρωποι» του Λαυρεντιάδη

Και για απόπειρα κλοπής κατηγορούνται οι «αχυράνθρωποι» του Λαυρεντιάδη

Για την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε, από το Αυτόφωτο, η δίκη των τριών που φέρονται ως εκπρόσωποι της νέας ιδιοκτήτριας εταιρείας, της Γερολυμάτος Cosmetics, Mideas Holding Limeted που συνελήφθησαν χθες στις εγκαταστάσεις στο Κρυονέρι μετά από καταγγελία των 337 εργαζομένων.
Παράλληλα, στους κυρίους Κώστα Χρηστίδη, Φράνς Σεκούλα και Γ. Κανελλόπουλο ασκήθηκε και δίωξη για απόπειρα κλοπής καθώς κατηγορούνται ότι προσπάθησαν δύο φορές τις προηγούμενες ημέρες να αφαιρέσουν από τις αποθήκες εμπορεύματα αξίας 20.000.000 ευρώ
Και οι δύο απόπειρες, που σύμφωνα με τους εργαζόμενους είχαν στόχο την «εξαφάνιση» των εμπορευμάτων, ώστε να προχωρήσουν μετά στην πτώχευση της εταιρείας χωρίς να πληρωθούν, αποτράπηκαν από τους ίδιους. Τα φορτηγά, σύμφωνα με τις καταγγελίες, είχαν εντολή να παραδώσουν τα εμπορεύματα στις αποθήκες της «Νεοχημικής» στη Θήβα, αφού όμως πρώτα τα περνούσαν από μια τρίτη εταιρεία.
Με τον τρόπο αυτό παραμένει πάντα στο κάδρο της υπόθεσης ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ο οποίος ήδη κατηγορείται ότι μέσω της τράπεζας Proton Bank δανειοδότησε παράνομα με 701 εκατομμύρια ευρώ τους ανθρώπους στους οποίους πούλησε τις εταιρείες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ