Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία ΑΠΟΔΗΛ


Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων και η Μεικτή Τετράφωνη Χορωδία εντυπωσίασε στην Χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργάνωσε ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Λεβαδέων (AΠOΔHΛ) την Τετάρτη στην κατάμεστη αίθουσα «Αργύρη και Ιωάννας Κορτέση» της Εστίας Μητέρας, Κορύνης & Ιερολοχιτών στην Λιβαδειά.
Στη συναυλία υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώγρου Kοσμίδη ακούστηκαν ορχηστρικά κομμάτια και χορωδιακά των Mίκη Θεοδωράκη, Μάνου Xατζηδάκη, Γιάννη Mαρκόπουλου, Μάνου Λοΐζου καθώς και Χριστιανική μουσική στο πνεύμα της εορταστικής περιόδου.
Ακούστηκαν με την σειρά τα κομμάτια:

1) Τρίγωνα κάλαντα
2) Άγια Νύχτα
3) Εισαγωγή
4) Choral 8
5) Adeste Fideles (Ελάτε Πιστοί)
6) Δώδεκα Μαντολίνα
7)
8) Νύχτα μαγική
9) Χαίρε Μαρία
10) Ένας κόμπος η χαρά μου
11) Ήσουνα παράπονο
12) Όνειρο παιδιών της γειτονιάς
13) Η Απουσία
14) Παναγία
14) Χρυσοπρέσινο φύλλο
15) Μαργαρίτα Μαγιοπούλα
16) Ποιός πληρώνει τον βαρκάρη
Αξιοσημείωτο ήταν το τραγούδι «H Απουσία» με τους στίχους του αείμνηστου Δημάρχου Λιβαδειάς Γιάννη Περγαντά, πατέρα του Περιφερειάρχη μας κ.Κλέαρχου Περγαντά, μελοποιημένο από τον κ. Kοσμίδη.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Άρια Aγάτσα, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων Βασίλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας Παναγιώτης Αγνιάδης, πρόεδροι φορέων και συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου.
Από τον AΠOΔHΛ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Γεώργιος Καραμάνης και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Παλαμίδας.



Ευχαριστούμε όλους όσους παρεβρέθησαν κοντά μας αλλά και όλους όσουν βοηθούν και στηρίζουν με τον τρόπο τους την Φιλαρμονική Ορχήστρα.

http://filarmonikilevadia.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ