Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Λεβαδειακός: "Εκδήλωση για τις οικογένειες των παικτών"


alt
Γέλια, παιχνίδια και μικρές φωνές γέμισε, εχθές, νωρίς το απόγευμα to κέντρο «Νερόμυλος» από τα παιδιά των παικτών του Λεβαδειακού.
Γράφει η Ζιώγα Νεκταρία...

Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν  λίγο από το πιεστικό πρόγραμμα των προπονήσεων και των αγώνων και να μοιραστούν ευχάριστες στιγμές εν όψη των γιορτών με τους συμπαίκτες και τις οικογενειές τους. Η ΠΑΕ Λεβαδειακός διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι προς τιμήν τους και μοίρασε παιχνίδια στα παιδιά τους, ενώ εκείνα άδραξαν την ευκαιρία για παιχνίδι, χορό και διασκέδαση με τον Αϊ Βασίλη.
 
Τα πειράγματα δεν σταμάτησαν καθ'όλη την διάρκεια της εκδήλωσης μεταξύ των ποδοσφαιριστών για τα μικρά τους αγγελούδια, ενώ δεν έλειπαν και οι «χαζομπαμπάδες» που έτρεχαν συνεχώς κοντά στα μικρά τους  και αφιέρωναν χρόνο μαζί τους παίζοντας και ζωγραφίζοντας.
 
Στην εκδήλωση παρευρεθήκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού με τις οικογενειές τους, το διοικητικό προσωπικό αλλά και όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ευχήθηκαν καλές γιορτές και όλοι αποχώρησαν με ένα μικρό γούρι για το έτος 2012, ευχόμενοι προφανώς υγεία, ευτυχία και καλά αποτελέσματα για την ομάδα από το νέο έτος.
 
Τέλος, να αναφέρουμε ότι την Τετάρτη 21/12/2011 οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας κος Αριστείδης Ρούσσαρης, μαζί με το Δ.Σ βρέθηκαν στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς και μοίρασαν δώρα. Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες, να πάρουν αυτόγραφα, αλλά και να τους δείξουν τις δικές τους δημιουργίες στο bazaar.
 
alt

alt


alt


alt
insterea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ