Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Πορνοστάρ σε αναπαράσταση της Σταύρωσης σε club του Βερολίνου



Ο ιδιοκτήτης του διάσημου βερολινέζικου club Maxxim είχε την περασμένη Παρασκευή τα γενέθλιά του και αποφάσισε να τα γιορτάσει με ένα προκλητικό πάρτι που τελικά προκάλεσε την κοινωνική κατακραυγή στη Γερμανία.


Αφορμή στάθηκε η ιδέα του ιδιοκτήτη του κλαμπ Στέφαν Ζέλβιχ να διοργανώσει ένα happening με guest μια ξανθιά πορνοστάρ η οποία εμφανίστηκε γύρω στη 1 το βράδυ ολόγυμνη με χρυσόσκονη να καλύπτει το κορμί της . Την ώρα που 15000 άτομα βρίσκονταν στο κλαμπ μια γυναίκα με ασφυξιογόνα μάσκα βοήθησε την πορνοστάρ να κρεμαστεί σε ένα σταυρό που είχε στηθεί στο κέντρο του κλαμπ κάνοντας μια ανατρεπτική αναπαράσταση της Σταύρωσης ενώ τριγύρω χόρευαν ημίγυμνες χορεύτριες.

Αρκετοί από τους θαμώνες τράβηξαν φωτογραφίες με το happening τις οποίες ανέβασαν στο Διαδίκτυο και τότε ξέσπασε ο πανικός. Την επόμενη μέρα το προφίλ του club Maxxim στο Facebook γέμισε με υβριστικά σχόλια για την πορνοστάρ και τον ιδιοκτήτη του κλαμπ σε τέτοιο σημείο που ο Στέφαν αναγκάστηκε να απολογηθεί δημόσια και να πει πως δεν είχε την πρόθεση να προσβάλει την θρησκευτική πίστη ούτε να γίνει βλάσφημος

infoblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ