Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Στις 24 Ιανουαρίου η δημοπρασία του δήμου Λεβαδέων για την μεταφορά των μαθητών


Στις 24 Ιανουαρίου η δημοπρασία του δήμου Λεβαδέων για την μεταφορά των μαθητών


Μπορεί να δόθηκε μια ανάσα με την παράταση των υφιστάμενων συμβάσεων για την μεταφορά των μαθητών όπως ήταν από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και στη συνέχεια Περιφέρειες μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2012 ωστόσο η οριστική λύση του προβλήματα φαίνεται να βρίσκεται ακόμα μακριά για τους περισσότερους δήμους της χώρας.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λεβαδέων τα μηνύματα που υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι ευοίωνα δεδομένου ότι τόσο τα ταξί όσο και τα ΚΤΕΚ θεωρούν τις τιμές ασύμφορες και το συντριπτικό ποσοστό των δημοπρασιών κηρύσσονται άγονες.
«Έχει έρθει σχετική εγκύκλιος που δίνει κάποιες οδηγίες για απευθείας διαπραγμάτευση με τους μεταφορείς» τονίζει ο Ν. Παπαγγελής ο οποίος εκτιμά ότι το διάστημα της παράτασης που έχει δοθεί ίσως αποβεί ωφέλιμο για να γίνουν οι απαραίτητες διαπραγματεύσεις.
«Με πολύ προσοχή και κατανόηση απ΄ όλες τις πλευρές μπορεί να λυθεί το ζήτημα που έχει προκύψει» εκτιμά ο δήμαρχος.
Όσον αφορά στο δήμο Λεβαδέων η πρώτη δημοπρασία που έγινε το 2011 απέβη άγονη και η επαναληπτική έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιανουαρίου.
«Θα περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα και της επαναληπτικής δημοπρασίας και ανάλογα θα προγραμματίσουμε τις ενέργειες προκειμένου να επιτευχθεί η ομαλή μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολεία τους» καταλήγει ο κ. Παπαγγελής.
 tabloid.gr
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ