Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Επίτιμος δημότης Λεβαδέων, ανακηρύχθηκε ο Δημοσθένης Ταμπάκος




Επίτιμος δημότης Λεβαδέων, ανακηρύχθηκε ο Ολυμπιονίκης των κρίκων Δημοσθένης Ταμπάκος, σε εκδήλωση που διοργάνωσαν, το απόγευμα της Τετάρτης, το παράρτημα Βοιωτίας τους ΕΣΥΝ και ο ΑΚΟΛ, με θέμα «ΝΑΙ στον Αθλητισμό, ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά».
Εκτελώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Λεβαδέων Ν. Παπαγγελής , ανακήρυξε επίτιμο δημότη τον χρυσό Ολυμπιονίκη αναφερόμενος στο ήθος του ως αθλητή.
«Είναι μεγάλη στιγμή για την πόλη και το Δ. Λεβαδέων, η παρουσία του Ολυμπιονίκη, ενός αθλητή με ήθος, ευγένεια και μετριοφροσύνη», τόνισε ο δήμαρχος.
Από τη μεριά της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Μουλκιώτης, παρέδωσε στο Δ. Ταμπάκο ένα λεύκωμα της Βοιωτίας, δηλώνοντας παράλληλα την ηθική και υλική στήριξη της Περιφέρειας στο έργο του ΕΣΥΝ.
Τιμητική πλακέτα απένειμε στον κ. Ταμπάκο και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Αγνιάδης.
Στη σύντομη ομιλία του ο Ολυμπιονίκη μας, φορώντας την στολή της πολεμικής αεροπορίας, την οποία υπηρετεί, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμή που του έκαναν και αναφέρθηκε στα ιδεώδη του αθλητισμού και τη συμβολή τους, στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των νέων.
Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στην ανάγκη αναμόρφωσης της παιδείας , Όπως είπε « η αναμόρφωση της παιδείας είναι προϋπόθεση για να βγούμε από την κρίση, εύχομαι η παρουσία μου να δώσει ερεθίσματα στους νέους , γιατί είναι η μοναδική ελπίδα της χώρας.».
Το πρωί της ίδιας μέρας συναντήθηκε και συνομίλησε με μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιβαδειάς.
Οι εκδηλώσεις με το Δ. Ταμπάκο, εντάσσεται σε ένα ευρύ πλαίσιο δράσης κατά των ναρκωτικών, από τους φορείς της Βοιωτίας, με βασικό αίτημα τη δημιουργία Συμβουλευτικού Σταθμού και Στεγνού Θεραπευτικού προγράμματος.
 siriosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ