Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Συλλήψεις για παράβαση Νομοθεσίας περί Παιγνίων στη Λιβαδειά και παράνομη οπλοκατοχή στην Αμφίκλεια




  Συνελήφθησαν χθες (10-01-2012) το βράδυ στη Λιβαδειά  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς με τη συνδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας (1) 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και πέντε (5) ημεδαποί ηλικίας 45, 43, 33, 27 και 62 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για παράβαση Νομοθεσίας περί Παιγνίων.

Ειδικότερα χθες το βράδυ και περί ώρα 22:30΄, οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα – καφενείο στη Λιβαδειά, ιδιοκτησίας του 45χρονου συλληφθέντα και διαπίστωσαν τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού «POKER» (ΠΟΚΑ) από πέντε άτομα, τα οποία κάθονταν γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι, ενδεδυμένο με πράσινη τσόχα, χρησιμοποιώντας μία (1) δέσμη παιγνιόχαρτων αποτελούμενη από (52) φύλλα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 45χρονος ιδιοκτήτης επέτρεπε την διεξαγωγή του παράνομου παιχνιδιού, η οποία συνοδευόταν από την συνομολόγηση στοιχημάτων και την απόδοση κερδών στους παίκτες και τον διοργανωτή-ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν ως πειστήρια:

  • Μια (1) τράπουλα.
  • (191) μάρκες διαφόρων χρωμάτων, που βρέθηκαν πάνω στο τραπέζι.
  • Μια (1) μεταλλική βαλίτσα, που περιείχε επιπλέον (802) μάρκες διαφόρων χρωμάτων.
  • Μια (1) διαφανή μάρκα με την ένδειξη «DEALER».
  • το χρηματικό ποσό των (2.020) περίπου ευρώ, το οποίο θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.


Οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.


Συνελήφθη χθες (10-01-2012) το μεσημέρι, στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Α΄Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, ένας 19χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι και περί ώρα 13:45΄, οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο που διενήργησαν στο Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο  19χρονος στην Αμφίκλεια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας λοστός μήκους (65) εκατοστών εντός του χώρου των αποσκευών, καθώς και μια (1) σιδερογροθιά,  που είχε επιμελώς κρυμμένη, στη ρεζέρβα του οχήματος.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας.

Ο συλληφθείς χθες (10-01-2012) το απόγευμα, αφέθηκε ελεύθερος, κατόπιν προφορικής εντολής του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.siriosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ