Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Προσλήψεις «συγγενών» στη ΛΑΡΚΟ



Παραμονές γιορτών και πριν την πώληση της επιχείρησης  η διοίκηση της ΛΑΡΚΟ αποφάσισε να «τακτοποιήσει» ημετέρους ή για την ακρίβεια συγγενικά πρόσωπα μελών της .
Το γεγονός προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της τοπικής κοινωνίας και την αντίδραση του δημάρχου Ορχομενού Κ. Ξηρογιάννη,  που έλαβε την πρωτοβουλία και συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΛΑΡΚΟ κ. Μπαράκο. Ο οποίος, άκουσον άκουσον,  παραδέχθηκε ότι παρακάμφθηκαν οι διαδικασίες και υποσχέθηκε ότι δεν θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον και θα τηρούνται οι «αξιοκρατικές διαδικασίες».
«Οι προσλήψεις αυτές ήταν ακατανόητες» δήλωσε ο κ. Ξηρογιάννης στο ΣΕΙΡΙΟ fm, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν επιδιώκει συμμετοχή στις προσλήψεις, αλλά τήρηση των αξιοκρατικών κριτηρίων.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η βουλευτής Βοιωτίας Α. Αγάτσα και ο αντιδήμαρχος Ορχομενού κ. Τσιάμης (είχαν προσκληθεί και οι υπόλοιποι βουλευτές).
Επειδή όμως το θέμα είναι σοβαρό και οι βουλευτές ενήμερο, δεν θα έπρεπε να καταγγελθεί το ζήτημα και στη Βουλή και να κληθούν σε απολογία τα μέλη της διοίκησης της ΛΑΡΚΟ.
Σε μια εποχή που η ανεργία καλπάζει, είναι πρόκληση κάποιοι που διορίστηκαν από το κράτος στις συγκεκριμένες θέσεις να τις χρησιμοποιούν για να τακτοποιήσουν τα «δικά τους παιδιά».
 siriosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ