Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Το ΕΣΥΝ Βοιωτίας καταγγέλλει το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά


Το ΕΣΥΝ Βοιωτίας καταγγέλλει το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικάΤο παράρτημα Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.) καταγγέλλει στον ελληνικό λαό την προσπάθεια της Κυβέρνησης να νομιμοποιήσει τη χρήση των ναρκωτικών, με την κατάθεση στη Βουλή του σχετικού νομοσχεδίου με τίτλο «ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ», παρά τις αντιδράσεις που εκφράστηκαν από το αντιναρκωτικό κίνημα, από μαζικούς και επιστημονικούς φορείς, από τους εργαζόμενους στην πρόληψη και την απεξάρτηση.
Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου στερεί  από τη νέα γενιά στοιχειώδη δικαιώματα στη δουλειά, στη μόρφωση και στον πολιτισμό, νομοθετεί  το «δικαίωμα» στη χρήση των ναρκωτικών.
Αποποινικοποιεί τη χρήση, την προμήθεια και την κατοχή όλων των ναρκωτικών ουσιών, την καλλιέργεια  ινδικής κάνναβης και παραδίδει  την πρόληψη – απεξάρτηση – κοινωνική επανένταξη στην κερδοφορία των επιχειρήσεων. Μέσα στη λαίλαπα της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης,  νομοθετούν άλλο ένα  έγκλημα κατά της νεολαίας βυθίζοντας  και άλλες οικογένειες στην απελπισία, με παιδιά βαλτωμένα μέσα στους «ψεύτικους παραδείσους».
Με την κρατική πρέζα που διανέμεται στα νοσοκομεία  και τη νομιμοποίηση  της χρήσης με τον σημερινό «Κώδικα Ναρκωτικών» συμπληρώνεται ο στρατηγικός στόχος για τη νέα γενιά:  μισοαγράμματοι, φτηνοί μισοεργαζόμενοι, φοβισμένοι και άβουλοι, χωρίς δικαιώματα και προ παντός χωρίς διεκδικήσεις για ό,τι τους ανήκει.
Καλούμε όλους τους νέους, τους εργαζόμενους, τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου να ξεσηκωθούν! Να μην επιτρέψουμε τη νομιμοποίηση τηςπρέζας.  Καμιά αναμονή.
Ο αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, είναι αγώνας για τη ζωή των παιδιών μας.
Όλοι την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου όπου θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων για το θέμα αυτό.
Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας να πάρει θέση και να απαιτήσει μαζί με το λαό και τη νεολαία, ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΡΑ!
Λιβαδειά 31 Ιανουαρίου 2012 
tabloid.gr                                                                           ΕΣΥΝ Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ