Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ ,που ψήφισε τον θάνατο του συνδικαλισμού



«Είμαι ο τελευταίος που θα κάνω κωλοτούμπα» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real fm ο Χρήστος Πρωτόπαπας, εξηγώντας ότι η ψήφος στο άρθρο 1 της νέας δανειακής σύμβασης περιελάμβανε το σύνολο του μνημονίου, το PSI, αλλά και τα 130 δισ. του νέου δανείου...



Αφήνοντας κάποιες αιχμές για τον κ. Βενιζέλο που δεν έκανε το διαχωρισμό των άρθρων με εφαρμοστικό νόμο για να μπορέσει να καταψηφίσει τα εργασιακά, όπως είπε, ο κ. Πρωτόπαπας μίλησε με σκληρή γλώσσα για όσους καταψήφισαν ή δήλωσαν «παρών»: «Όποιος καταψηφίζει το άρθρο 1 σημαίνει ότι καταψηφίζει το σύνολο και όσοι το έπραξαν το έκαναν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις».

«Τα δύο κόμματα κάνουν ένα επαναπροσδιορισμό, αναδιατάσσουν δυναμικό και λένε πράγματα με το όνομά τους και αυτό αφήνει κενό και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν νέοι σχηματισμοί και από δεξιά και από Αριστερά» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι ευρώ ή δραχμή. Ο κ Πρωτόπαπας τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά θα μπορέσει να ανακάμψει με τη νέα ηγεσία, αλλά θα χρειαστεί αλλαγή από τα θεμέλια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ