Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΚΝΕ: Να γίνει ο εμβολιασμός των φαντάρων εδώ και τώρα!

Καταγγελίες για τις συνθήκες που επικρατούν σε πολλά στρατόπεδα έκανε η ΚΝΕ.

ΚΝΕ: Να γίνει ο εμβολιασμός των φαντάρων εδώ και τώρα!
Σύμφωνα με τη νεολαία του ΚΚΕ, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει τα εμβόλια σε φαντάρους διάφορων στρατοπέδων, που έχουν καταταγεί στις αρχές Φλεβάρη. Την ίδια ώρα, στα στρατόπεδα υπάρχουν ελλιπείς ιατρικές υποδομές και παμπάλαιες εγκαταστάσεις, που στοιβάζονται κατά εκατοντάδες φαντάροι, χωρίς θέρμανση, σε πολλές περιπτώσεις.
«Η αντιλαϊκή επίθεση κυβέρνησης-τρόϊκας-ΕΕ που πετσοκόβει ό,τι δικαιώματα έχουν απομείνει στο λαό και τα παιδιά του, επεκτείνεται και μέσα στα στρατόπεδα» τονίζει η ΚΝΕ, επισημαίνοντας ότι την ίδια ώρα, το κράτος δαπανά δισεκατομμύρια για «ΝΑΤΟϊκούς εξοπλισμούς, για να συμμετέχει με το στρατό του σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους, σε κοινές ασκήσεις με τους Αμερικάνους- Ισραηλινούς, σε ασκήσεις καταστολής διαδηλώσεων».
«Καλούμε τους φαντάρους και τις οικογένειές τους να μην συμβιβαστούν με αυτή την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία τους. Μέσα και έξω από τα στρατόπεδα, να διεκδικήσουν να γίνει ο εμβολιασμός τους εδώ και τώρα! Να διεκδικήσουν συνθήκες υγιεινής διαβίωσης, ασφαλούς δημόσιας δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και νοσηλείας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ