Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Στη Βουλή για εξηγήσεις καλείται ο Ι. Κούβελος

Μας δουλεύουν ψιλό-γαζί οι ανεκδιήγητοι


Εξηγήσεις από τον Ισ. Κούβελο που έβγαλε 1 εκατ. δολάρια στο εξωτερικό ζητάει η Βουλή, ενώ την ίδια ώρα έφτασαν τα στοιχεία με τους πολιτικούς που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό, άνω των 100.000 ευρώ, το 2011.


Σύμφωνα με πληροφορίες...


εντός της λίστας περιλαμβάνεται έμβασμα ύψους 200.000 ευρώ που έστειλε σύζυγος εν ενεργεία βουλευτή, κίνηση που δικαιολογείται κατά τις ίδιες πληροφορίες.


Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν από την επιτροπή «πόθεν έσχες» για ακρόαση όλα τα πολιτικά πρόσωπα που περιλαμβάνει η λίστα προκειμένου να υπάρξει σχετικό πόρισμα.


Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι όπως δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου «πόθεν έσχες» Βαγγέλης Αργύρης «η λίστα δεν περιλαμβάνει όνομα υπουργού» ενώ επισήμανε ότι «τα ονόματα δεν θα δοθούν στην δημοσιότητα εκτός αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει παρανομία».


Να σημειωθεί πως, η Επιτροπή αποφάσισε να αποστείλει στον Εισαγγελέα Εφετών την υπόθεση του πρώην βουλευτή της ΝΔ πήλιου Λιβανού ο οποίος παρέλειψε (!!!!!) να δηλώσει στο πόθεν έσχες του το ποσό των 980.000 ευρώ!!
 24gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ