Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Συνεχίζουν τις εισαγωγές πατάτας οι έμποροι.


patatesthes3Ομολογία αποτυχίας απο τον ίδιο Υφυπουργό για την έκκληση προς τους μεγαλοεμπόρους να σταματήσουν τις εισαγωγές πατάτας ο οποίος όμως εξήγγειλε !!!νέα μέτρα απατώντας σε επερώτηση βουλευτών της ΝΔ. Όπως τόνισε ο κ. Δριβελέγκας ΄΄την ενδοκοινοτική εισαγωγή δεν υπάρχει κανένας τρόπος να την περιορίσεις. Γαλλία. Γερμανία. Κανένας. Υπάρχουν εισαγωγές από τρίτες χώρες, κυρίως από Αίγυπτο. Θα πάρουμε μέτρα. Πράγματι, είναι καθ' οδόν δύο πλοία, παρότι παρακάλεσα τους Έλληνες εμπόρους –δεκαοκτώ μεγαλέμπορους- τους οποίους είχα στο γραφείο τρεις ώρες –και τους είχα εξηγήσει την κατάσταση- να βοηθήσουν τους παραγωγούς και τη χώρα και να κάνουν λίγο αργότερα την εισαγωγή χωρίς ζημία. Και τους προειδοποίησα ότι έχει η δυνατότητα η Πολιτεία να πάρει μέτρα. Και θα πάρει μέτρα. Υποσχέθηκαν ότι δεν θα κάνουν εισαγωγή και μαθαίνω τώρα –μου ήρθε χαρτί- ότι ήδη είναι εν πλω δύο πλοία.
Αυτοί είναι οι Έλληνες που θέλουν να βοηθήσουν τη χώρα. Θα πάρουν, όμως, την απάντηση που πρέπει. Κάποιοι είπαν: Με τα δικά μας λεφτά θα κάνει κουμάντο το Υπουργείο;
Άρα, λοιπόν, έχουμε πάρει μέτρα -και θα πάρουμε κι άλλα- για να προστατεύσουμε και την πατάτα στα πλαίσια όλων των νόμων. Δεν μπορούμε, όμως, να δίνουμε αποζημιώσεις κι άλλα χρήματα΄΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ